Kert- és lakberendezési tanácsadás a nyíregyházi Open Days-en

A tudatos élethez a tudatosan megtervezett, saját vágyainknak és életritmusunknak megfelelő élettér is hozzátartozik, így az egészségtudatot központba helyező Open Days-en a lakótér és a kert kialakításában is segítséget kap!


A legújabb technológiákat, trendeket és inspiráló ötleteket egyaránt ötvözi a privát kert és lakberendezési tanácsadás, amelyre a Nyíregyházán megrendezett Open Days-en kerül sor. A programot a több, mint tíz éves belsőépítészeti tapasztalattal rendelkező Szijjártó Krisztina tartja, aki kimondottan fontosnak érzi, hogy a lakó- és kikapcsolódásra szolgáló terekben visszaköszönjön a tulajdonosok egyénisége.

Ahhoz, hogy az otthonát tényleg magáénak érezze nem elég a kényelmes bútor és a praktikus elrendezés, kell egy kis plusz, amitől a lakótér, a terasz és a kert is igazán az öné lesz. Ebben nyújt inspiráló segítséget a 20 perces, ingyenes privát tanácsadás, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Emellett lehetőség lesz szakmai segítséget és véleményt kérni a most épülő vagy szépülő lakásukhoz, kertjükhöz, wellness terükhöz.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!