Minimál az új irány a masszázsmedencéknél is

A legjobb masszászmedence gyártók folyamatosan fejlesztik termékeiket a vevők visszajelzései alapján, hogy még teljesebb és maradandóbb élményt ajánlhassanak. A Nyíregyházán tartott Open Days-en éppen egy ilyen újítást ismerhetnek meg a HotSpringtől!


Az egyik leghíresebb, világvezető masszázsmedence gyártó, a HotSpring mindig is előremutató újításairól volt híres. A több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező cég alig pár éve lepte meg a közönséget a BMW Design csapatával közösen fejlesztett NXT sorozattal, és most egy újabb nagy dobásra készülnek.

A NXT páratlan volt kategóriájában, kinézetében és technológiájában egyaránt, bevezette a méltán népszerű Moto-Massage funkciót, és a 100 %-os vízszűrése révén még ma is az egyik legkeresetebb modell.

Ezt a tétet emeli a kiállításra érkező LimeLight széria legújabb medencéje, amely az előzetes hírek szerint a minimalisták álma lesz. A masszázsmedence alig két nappal a szeptember 7-én kezdődő rendezmény előtt érkezik az országba, így valódi premiernek lehetnek a tanúi azok, akik ellátogatnak Nyíregyházára.

Látogasson el szeptember 7. és 9. között a SpaTrend nyíregyházi bemutatótermébe, ismerje meg az otthoni relaxáció legmodernebb berendezéseit, s kérje szakértők segítségét saját, egyedi igényeire szabott wellness tere kialakításában!