Készítsd grillen az ünnepi fogást, a Grill Workshopon ellesheted az ehhez szükséges fogásokat

December 8-án nyitja kapuit a Grillpláza által szervezett Grill Workshop és Vásár, ahol a legkülönfélébb grillek mutatják meg mit tudnak. Ha vásárlás előtt állsz vagy csak szeretnél ellesni pár trükköt a profi grillesektől, akkor ott a helyed!


A Grill Workshop és Vásár rendezvényen gázos, faszenes, pellet grillek, kamadók és smokerek mutatják meg, hogy milyen ízeket tud kicsalogatni a profi kéz a rajtuk készült ételekből. A házigazdák, Diószegi Dani grillszakértő és Czinege Tamás, a Gastro- Hack grillmestere nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tudását is átadja, hiszen egész délután folyamatosan készülnek majd a grilleken a finomságok. 

Lesz csirke, kacsa, malacsült, sertés oldalas és csülök, de az igazi szenzáció, hogy minden étel többféle grillen is elkészül, hogy összehasonlíthasd az egyes gépek teljesítményét. Milyen íz, állag érhető el egy gázos vagy egy faszenes grillen? Több idő kell a pellet grillen sütéshez, mint a kamadóban való grillezéshez?

Ha első kézből szeretnél informálódni az egyes grillek közötti különbségekről, akkor látogass ki a rendezvényre és ne csak a trükköket lesd el, hanem kóstold is meg az ételeket!

A grillszakértők különféle sütési technikák bemutatása mellett a grillek működését és a hozzájuk tartozó apró trükköket is megmutatják, hogy otthon te is a legjobbat hozhasd ki a grilledből!

Még vásárlás előtt állsz? Akkor is ott a helyed! A workshop résztvevőit máshol, máskor nem elérhető, akciós ajánlatok várják. Ha megtaláltad álmaid grilljét, akkor itt a lehetőség, hogy hazavidd!

A rendezvényre jegyek már elővételben kaphatóak!