Májusi jakuzzi kiállítás- ne maradjon le, igényeljen előre tiszteletjegyet!

Egy olyan színes tavaszi programot ajánlunk, mely a magyarországi otthoni wellness rajongók egyik legkedveltebb eseménye. Május 5-én nyílik a 10 napon át tartó SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár, mely az ország több pontján színes programokkal várja a látogatókat. Több száz jakuzzit, kerti bútort, grillsütőt lehet megtekinteni a kiállítási helyszíneken, egyszóval a kényelmes és modern kert-és terasz berendezésének végtelen lehetőségeit szemlézhetik a látogatók. Mivel a kiállítás már több évtizedes múltra tekint vissza, így igen népszerű, ezért érdemes minél előbb tiszteletjegyet igényelni a kényelmes és zavartalan látogatás érdekében.


A tavaszi kerti szezon kezdetén nagyon sokan szeretnék berendezni kertjüket, teraszukat, és élményekkel gazdagítani a szabadban töltött időt. Erre találhat komplex megoldásokat mindenki, aki a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra igényel tiszteletjegyet, és ellátogat májusban a kiállítás helyszíneinek egyikére.

A stílusosan és kényelmesen berendezett teraszokra számtalan példát lehet majd találni a kiállítás területén, így a látogatók teljes mértékben saját teraszukra képzelhetik a prémiumkategóriás jakuzzikkal, bútorokkal és grilleszközökkel berendezett kültéri élettereket.

A kiállításon szép számban lesznek vízzel feltöltött masszázsmedencék, így nem csak elképzelni lehet a fürdőzés élményét, hanem a feltöltött jakuzzik funkcióit, beállításait, a befúvók erejét, a víz áramlását a masszázsmedence működése közben is meg lehet nézni, vagy akár kipróbálni.

A májusi SpaTrend Expo ideje alatt szakértői támogatásra is számíthatnak a látogatók, így az otthoni wellnesszel kapcsolatos információkat egy kellemes séta és nézelődés alkalmával be lehet szerezni.

A SpaTrend vendégszeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy az új látogatók mellett rengetegen térnek vissza évről-évre a kiállításra, mert az otthoni wellness újdonságait itt első kézből tudhatja meg minden meglévő és leendő jakuzzi tulajdonos.

Nem csak azért érdemes már most tiszteletjegyet igényelni a kiállításra, hogy a nagyobb tömeget elkerülve kényelmesen nézelődhessünk, hanem azért is, mert így biztosak lehetünk abban, hogy látogatásunk alkalmával a SpaTrend képzett jakuzzi szakértői segítenek eligazodni a wellness varázslatos világában.

A SpaTrend mindig tartogat egyéb meglepetést a vendégeknek: egy csésze kávéra, frissítőre és néhány finom falatra biztosan vendégül látják mindazokat, akik meglátogatják a kiállítást.

A SpaTrend Expóra szóló tiszteletjegy igényléséről, a nyitva tartásról és a programokról ide kattintva lehet tájékozódni.