Március 9-ig még látogatható a kültéri és jakuzzi kiállítás

A kültéri relaxáció és jakuzzi kiállítás meghosszabbított nyitva tartással, március 9-ig várja azokat, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a kertjükből, teraszukból vagy erkélyükből. A SpaTrend Expo szakértőkkel, személyre szóló tanácsadással, tervezési segédlettel és egyedi ajánlatokkal készül az ország három helyszínének valamelyikére kilátogatók számára!


A kereken negyvenedik SpaTrend Expo meghosszabbított nyitva tartással kedveskedik a kültéri wellness iránt érdeklődőknek. Mindegy, hogy még csak most ismerkedsz a jakuzzikkal, minőségi grillekkel és szaunákkal vagy már csak a tökéletes kiegészítőket keresed álmaid teraszának megalkotásához, a SpaTrend 20 éves tapasztalatával, széles portfóliójával és kültérre optimalizált, első osztályú termékeivel segít neked az eligazodásban!

Az Expo ötlete is abból fakadt, hogy szerették volna testközelbe hozni a minőségi pihenést, eloszlatni a tévhiteket a jakuzzikról és megismertetni minél több emberrel a szaunázás és a grillezés pozitív hatásait. A kültéri wellness tér ugyanis rengeteg pozitívummal rendelkezik és nem csak a fizikális és mentális egészség területén segít jobbá válni, hanem a szociális kapcsolatokat is erősítheted általa.

A SpaTrend kínálatában található prémium kategóriás termékek pedig garantálják, hogy könnyen, egyértelműen és minimális karbantartással használva is sokáig élvezhesd az általad választott kerti bútorokat, árnyékolókat, grilleket, jakuzzikat vagy vízálló hangszórókat! A modern megjelenésű,  funkcionális és felhasználóbarát termékeket öröm látni és öröm használni is.

A Törökbálinton, Ürömön és Nyíregyházán található bemutatótermekben te is megismerheted, sőt kipróbálhatod a UV- és szélálló árnyékolókat, a gyorsan száradó szivaccsal rendelkező, kényelmes kerti bútorokat, a modern és sokoldalú grilleket valamint az ország talán legsokoldalúbb jakuzzi kínálatát. A puha falú, csendes és gyerekbarát Softubtól kedve, a strapabíró bulimedenceként is helyt álló FreeFlow jakuzzin át a legmodernebb és legkényelmesebb HotSpring és Caldera Spas masszázsmedencékig.

A szakértő eladók személyre szabott tanácsokkal egyedi ajánlatokkal és barátságos környezettel (valamint finomságokkal) várnak! Ha szeretnél egy jó hangulatú és látogatóközpontú kiálláson részt venni, ahol minden a kültéri kikapcsolódásról és a legkiválóbb kiegészítőkről szól, akkor téged is vár a SpaTrend Expo március 9-ig!

Tartozz te is a több, mint 24000 boldog ügyfél közé, akik a SpaTrendnél találták meg számításukat és az általuk forgalmazott kiváló termékekkel rendezték be otthoni külterüket! Alakítsd ki te is álmaid teraszát, ahol a nyár folyamán kikapcsolódhatsz és minden hétköznapot igazi nyaralásként élhetsz meg!