Tavaszi grillfesztivál kóstolójeggyel, ahol profi séfek ételeit próbálhatod

Tavaszi szezonnyitó grillfesztiválra hív a Grillpláza csapata, akik több grillel, profi séfekkel, izgalmas előadásokkal és finom ételekkel várják az érdeklődőket. Ha szeretnél többet megtudni a különféle grilltípusok működtetéséről, a vendégcsalogató fogások elkészítésének trükkjeiről vagy csak kedvezményes áron szeretnéd beszerezni a legmodernebb és leghasznosabb grilleszközöket, grilleket, akkor március 9-én neked is Ürömön a helyed!


A Szezonnyitó Grillfesztivál és Vásár testközelbe hozza a grillezést és megmutatja, hogy mekkora erő van a kültéri sütés közösségteremtő erejében. A kiváló hobbihoz méltó grillek széles tárháza csillogtatja meg legjobb tudását, szakavatott és rutinos séfek segítségével, akik az egész napos rendezvényen folyamatosan készítik majd a jobbnál jobb fogásokat.

Lesznek kanadai szekrény gázgrillek, faszenes kamado kerámia grillek, de a pellet és okos grillek világába is betekintést nyerhetsz. Mi az előnye egy gravitációs grillnek? Mikor vegyél smokert és pizzán kívül mást is készíthetsz az olasz mobil kemencében? Ezekre a kérdésekre is garantáltan választ a helyszínen a 8 kiváló séftől és a szakértő értékesítőktől, akik már hosszú évek óta dolgoznak az első osztályú grillekkel.

A rendezvényre már kaphatóak a jegyek elővételben. Három jegytípus: sétáló jegy, grill élmény standard és grill élmény delux áll rendelkezésedre, és érdemes minél előbb lecsapni rájuk, hogy biztosan maradjon belőlük. A grill élmény jegyek ugyanis kóstolót is tartalmaznak, így csak korlátozott létszámban érhetőek el.

A sétáló jeggyel a fesztivál területére bárhova elvisz, de ha meg szeretnéd ízlelni a séfek által készített ételeket, akkor kiegészítő jegyre lesz szükséged. (3000 Ft)

A grill élmény standard jegy már egy kóstolókupont is tartalmaz, amit bármilyen általad választott fogásra beválthatsz. (4000 Ft)

A grill élmény delux jegy mellé 6 kóstolókupon jár, így lehetőséged lesz a készülő ételek nagy részét megkóstolni. (12000 Ft) 

Merülj el a grillezés világába profik segítségével és ismerkedj meg testközelből a legkiválóbb kerti sütőkkel és kiegészítőikkel a Szezonnyitó Grillfesztivál és vásár egész napos rendezvényén! Ha pedig szeretnéd kipróbálni a séfek által, a helyszínen készített ételeket is, akkor csapj le a kóstolókupont is tartalmazó jegyekre!