Új irányok a jakuzzik piacán a wellness és életmód magazin műsorban

Divatos luxustárgy vagy hatékony gyógyeszköz? A jakuzzikról nagyon megosztóak lehetnek a vélemények, de az biztos, hogy a mai, modern masszázsmedencék sokkal többet nyújtanak egy csinos kiegészítőnél! Jakuzzi tippek, grilles technikák, kerti bútorok sokoldalúsága és egy csodás randimaszk várnak az újraindult SpaTrend Wellness és Életmód Magazin harmadik évadában!


Online is visszanézhető a SpaTrend saját magazinműsora, ami közel fél órás betekintést nyújt a kültéri wellness világába. A hasznos tanácsokat, érdekességeket és tippeket tartalmazó informatív műsor ezúttal már a harmadik évaddal jelentkezik. Az első részben egy spanyol jakuzzi konferenciára látogathatsz el, telepítési jó tanácsokat hallhatsz, egy profitól sajátíthatod el a reverse sear grilltechnikát, majd a teraszberendezés és kerti bútorok után jöhet a kényeztető bőrápolás egy anti-aging különlegességgel!

Ha téged is érdekel az otthoni wellness és kerti pihenés világa és szeretnél megtudni minél többet az praktikákból, megismerkedni a termékekkel, lehetőségekkel és inspirálódnál, akkor a SpaTrend Wellness és Életmód Magazinja remek kezdet. Az első percekben a spanyol konferencia képeit láthatod, ahol nemcsak értékes előadásokkal gazdagodtak a SpaTrend szakemberei, de az Év Nemzetközi Kereskedője díjat is átvehették.

Az otthoni wellness nemzetközi porondja sokat változott a kezdet óta, mind technikai, mind design szempontból. Bár a jakuzzit sokan luxus kiegészítőnek tartják, valójában a legelső darabok gyógyászati segédeszközként láttak napvilágot. A vízzel és levegő keverékével dolgozó, erős hidromasszázst kínáló masszázsmedencék továbbra is erősen fókuszálnak a wellness eszköz terápiás hatására, de az utóbbi években a kinézetre és az extrákra is egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a tervezéskor. Ma már egy minőségi jakuzzi, kívül-belül egy műalkotás, ami a lélek nyugalmát, a tartalmas együttlétet és a fizikai felüdülést garantálja. Ennek köszönhetően a modern masszázsmedencéket már nem kell rejtegetni, a kert vagy a terasz központi elemeként is hely állnak, az év minden napján!

A telepítéssel és kiépítéssel kapcsolatos hasznos tanácsokat Vezse Rolandtól, a SpaTrend ügyvezető igazgatójától hallhatod, aki már 20 éve fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy egyre több hazai család számára legyen elérhető a mindennapi jakuzzi használat. Hol lesz a legjobb helye, mire van szükség és milyen bútorok ideálisak a vizes környezetbe? Ezeket is megtudhatod az adásból, amelyben a jakuzzizás mellett egy másik kültéri hobbi is előtérbe kerül. Ez nem más, mint a grillezés, amihez ez egyszerű, de izgalmas technikát sajátíthatsz el. Bármilyen grillen jól működő reverse grill nem bonyolult, de izgalmas változatosságot hozhat a megszokott repertoárba.

A műsor utolsó szegmensében a bőrápolási percek következnek. A német orvoskozmetikai brand úrégi/új fátyolmaszkját láthatod, ami egy ideig lakossági forgalomban nem volt kapható, de a korábbi vásárlók annyira szerették, hogy végül egy kis hiátus után újra visszahozták a kínálatba. A megújult külső a megszokott minőséget takarja, amit egyszerű használni, és már 10 perc alatt is látványosan frissíti, feltölti és hidratálja az arcbőrt. A kollagénes maszk azonnali boostot ad a megjelenésnek, így fontos események, leégés vagy hosszú repülőutak esetén is érdemes bevetni!

Tudj meg többet az egyes témákról a videóra kattintva! Ha pedig megtetszik a műsor, akkor a korábbi évadokat is visszanézheted a SpaTrendChannelen!