Magas fokú kényelem a világ egyik vezető jakuzzi márkájától

Egyre többen ismerik fel, hogy milyen hatalmas életminőség és egészségjavulás érhető el a rendszeres masszázsmedence használattal. A keresletre reagálva a kínálat is egyre szélesedik, és egyre többféle jakuzziból válogathatsz. Sokféle méret, forma és árkategória áll már rendelkezésedre, de vajon hogyan válaszd ki a legkényelmesebb medencét a sokaságból?


A kényelem szubjektív fogalom, ahogy a jakuzzi felé támasztott igényeg is egyediek lehetnek, de  azért vannak olyan fontos szempontok, amelyek teljesülésével ki lehet jelenteni, ha valami objektíven is kényelmes és megéri az árát. Szerencsére nem kell a több tucat medencébe beleülnöd, hogy saját magad próbáld ki az összes, létező jakuzzit, mert azt több ezer ember már megtette előtted. Hallgatva a tömeg tapasztalatára leszűkítheted úgy a kínálatot, hogy azt már könnyű legyen személyesen kipróbálnod.

A masszázsmedence ipar folyamatosan fejlődik, de vannak olyan cégek, akik hosszú évtizedek óta a legjobbak közé tartoznak. Érdemes velük kezdeni az ismerkedést, hogy tudd milyen a prémium kategória és mit képes kínálni egy profi jakuzzi. Ilyen a több, mint 40 éves múlttal rendelkező Caldera Spas, amely a masszázsmedenegyárak otthonában, Kaliforniában tudta kivívni, majd meg is őrizni piacvezető szerepét. Ezt részben annak köszönhet, hogy ezeket a modelleket tartják a legkényelmesebbnek, de a Caldera Spas jakuzzik technikai tudása, hőszigetelése, teljesítménye és megjelenése is rendkívül meggyőző!

A Caldera Spas három sorozatának (Utopia, Paradise, Vacanza) medencéi már első pillantásra magukkal ragadnak. Látványos külsejük, elegáns vonalaik és ergonomikusan kialakított ülő-és fekvőhelyeik hívogatóak, de a kezdeti fellángolást követően a kipróbálás hozza majd el az igazi szerelmet. Ezekbe a medencékben pihenni ugyanis nemcsak kényelmes, hanem az érzékszervekre ható kényeztető össztűz.

A megfelelő izomcsoportokra irányított erős és változatos masszázst kínáló vízsugár tökéletesen lelazít, elűzi a stresszt és pihentet. Az állítható erősségű jetekkel kiélvezheted a hidromasszázs minden előnyét, miközben a meleg víz kényeztető ölelése megnyugtat, felkészít az éjszakai alvásra és edzi a érrendszert. Az állandó meleg vízről az energiatakarékos fűtőrendszer gondoskodik, ami mindig fürdésre kész hőfokon tartja a vizet, csekély áramhasználatért cserébe. A víz friss illata és selymes tapintása a kiváló és 100%-os szűrőrendszernek köszönhető, amely elől egyetlen vízcsepp sem menekülhet. A tapintás, a látás és szaglás mellett pedig még a hallást is bevonják az élménybe, hiszen a pezsgő (gyakran vízeséssel is ellátott) medencében a víz csobogása is pozitívan hat az érzékekre.

A legjobb minőségű anyagokból és a legmodernebb, felhasználóbarát technológiákkal kialakított első osztályű medencék minden igényt kielégítenek és tökéletes élményt kínálnak minden korosztály számára.

Ha szeretnéd személyesen is kipróbálni ezt az amerikai nagyágyút, akkor látogass ki a május 14-ig tartó SpaTrend Expóra és az ország legnagyobb jakuzzi kiállításán tudj meg mindent a legkényelmesebb masszázsmedencéről!