Milyen szempontok alapján válassz jakuzzi méretet?

A jakuzzi méretének kiválasztásánál nem csak a nyilvánvaló szempontoknak kell érvényesülniük. Vannak olyan apró nüanszok, amelyekre ugyancsak érdemes figyelni, hogy elkerült a bonyodalmakat és az újratervezést!


Ahogy a videóban is elhangzik Vezse Rolandtól (SpaTrend alapító ügyvezetője, aki több, mint 5000 embernek segített kiválasztani a tökéletes masszázsmedencét), a két alapvető szempont a gyakori használók számra és a telepítés helye.

Ma már a méretben is széles a választék jakuzzi fronton, ahol a kétszemélyes romantikus daraboktól kezdve a nyolcszemélyes családi masszázsmedencékig mindenféle konstrukció elérhető. A medence méretének azonban van egy jól meghúzott határa, ez pedig a tengeri konténerek mérete, amelyeken hozzánk érkeznek a külföldön gyártott darabok. Ezért az itthon elérhető jakuzzik szélessége nem haladhatja meg a 240 cm-et, mert különben nem férne be a konténerek ajtaján.

A választás előtt azonban azt is meg kell vizsgálni, hogy a kiválasztott hely megközelítése van környezete nem akadályozza a kényelmes hozzáférést a medencéhez. A jakuzzi alapmérete ugyanis egy dolog, de a körbejárhatóság, a tetőemelő vagy éppen a lépcső helye újabb centimétereket ad hozzá a végeredményhez.

Ha megvan a nagyjából behatárolt, zavartalanul megközelíthető rész, akkor jöhet a gyakori fürdőzők számbavétele. Kik és milyen rendszeres használják majd a pezsgőfürdőt? Egyedül vagy közösen ültök majd a forró vízben? Az így kapott számot érdemes eggyel megtoldani, hogy legyen elég mozgástér és minél jobban ki tudd használni a különböző helyek masszázsprogramját!

Személyre szabott tanácsadásért vagy további tippekért, látogass el Ürömre, a SpaTrend hatalmas telephelyére, ahol feltöltött masszázsmedencék várnak!