Már csak egy nap és indul a szezon legínycsiklandóbb eseménye

Egy egész napos fesztivállal nyitja meg a grillszezont a SpaTrend, amire téged is szeretettel várnak. A finom ételek, grilles újdonságok és sztárszakácsok garantáltak!


Az április 2-án, reggel 9-kor kezdődő grillnapon a hazai piac legkíválóbb grilljeivel találkozhatsz, amelyek erre az egy napra kigurulnak a bemutatóteremből és megmutatják mire képesek a gyakorlatban.

A SpaTrend séfje, Billege András mellett 7 további bbq sztár kezeli majd a grill lapátokat, hogy a lehető legautentikusabb fogásokat kóstolhasd. Ott lesz a "NR el Jefe" brand tulajdonosa, Nagy Róbert, South Smoke BBQ szószok megálmodója, Ladányi János és a Parfümséf, Biró Botond Boldizsár is felveszi a kötényt.

Ha szeretnéd profiktól ellesni a grillezés titkait, akkor neked is ott a helyed, hiszen egész nap megy majd a sütés a különféle grilleken. A Miele séfjét, Kis Sándort is követheted munka közben, de a füstölőfa mester Veress József és a Trattoria Pomo D'Oro pizzamestere, Mák Tamás is bemutatja, hogy a modern pizzakemencéken hogyan készíthetsz igazi olasz pizzát. Ha pedig a kiegészítők és a szószok mellett a fűszerek különleges világa is érdekel, akkor a JD’s BBQ fűszerek egyik megálmodójától, Kecsedi Dávidtól tanulhatod meg a fűszerezés titkait.

A faszenes, gázos és fával fűthető grillek mellett újdonságokra és az okos grillek bemutatkozására is számíthatsz. A sok élmény után megéhezve pedig a grillen készített finomságokkal csillapíthatod az autentikus bbq ételek iránti szenvedélyedet!

Gyere el és élvezd a jó hangulatú Grill Fesztivált Ürömön!