Milyen textíliát válasszunk kültérre?

A kültéri bútorok és egyéb textilek (párnák, kilépők) esetén is figyelembe kell venni, hogy mennyire időjárásállók. Ha nem akarod minden nap hurcolni az anyagokat vagy tologatni a bútorokat, hogy legalább részben védve legyenek, akkor válassz olyan anyagot, amely ellenáll az esőnek, napfénynek és penésznek is.


Pontosan ilyen textilcsaládot kínál a JAB. Az újrahasznosított PET palackokból készült szövetek tökéletesen időjárásállóak, csinosak és tapintásra sem mondaná meg senki, hogy mi is az alapanyaguk. Legfeljebb akkor, amikor látja, hogy lepereg róluk az eső vagy a reggeli harmatcseppek nyom nélkül felszívódnak. A különleges anyag élénk és változatos szín- és mintakészlettel elérhető, amely hosszú évekig veled maradnak, ugyanis a napfény hatására sem fakul majd ki.

A kültérre, de beltérre is ideális anyagok tisztítása is borzasztóan egyszerű. Semmiféle vegytisztítást vagy különleges bánásmódot nem igényelnek. Mivel nem szívják a vizet, ezért a legtöbb szennyeződést egyszerűen letörölhetjük a felületükről. A videóban többet is megtudhatsz erről a különleges anyagról és beleshetsz a széles választékba is.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!