A luxus masszázsmedencék nagyágyúja: Highlife!

A masszázsmedencék piacra egyre szélesedő kínálatából nehéz kitűnni, és valami igazán egyedit kell letenni az asztalra annak, aki piacvezetésre tör. A HotSpring amerikai gyártónak ez sikerült a Highlife sorozattal. Miben más ez, mint a többi?


A luxus medencék között is a legexkluzívabbnak lenni csak olyan paraméterekkel lehet, amelyektől mindenkinek leesik az állat. Ahogy az alábbi videóból is látszik, ez maximálisan sikerült a HotSpringnek, mikor időt, energiát és pénzt nem sajnálva teljes ráncfelvarrásra küldték a Highlife sorozatot. A külső megjelenést a BMW dizájncsapat szakemberei alakították ki, a belső tartalmakat pedig a több, mint 40 éves tapasztalat formálta első osztályúvá. Pontosan mit is jelent ez?

Többek között azt, hogy a dizájntárgyként bármely kertben helyt álló medence olyan első rangú hőszigeteléssel rendelkezik, amivel üzemelési költségei havi 5-6000 forint körül tarthatóak. Mindezt úgy, hogy a medence minden nagy friss, tiszta és meleg vízzel várja tulajdonosát. A kiváló vízminőségről és tisztaságról a bypass szűrő gondoskodik, ami a nap 24 órájában szűri a vizet, akkor is ha a készüléket éppen nem használja senki. A rendszer lényege, hogy nincs kerülőútja a víznek, nem alakul ki pangóvíz sehol, a benti több száz liter víznek minden egyes cseppje állandó tisztításon megy keresztül, így egy feltöltéssel akár egy évig is használhatod a medencédet. A típusokról, méretekről és egyéb érdekességekből többet is hallhatsz a videóban Vezse Roland tolmácsolásában.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!