Minden, ami az otthoni wellnesshez kellhet egy helyen

A SpaTrend 20 éve foglalkozik a kültéri kikapcsolódáshoz szükséges eszközök és kiegészítők forgalmazásával. A prémium minőségű termékek értékesítése mellett inspirációt és szervizt is kínálnak az ügyfeleknek. A cég már TikTokon is követhető!


Téged is érdekel az otthoni wellness, de nem tudod milyen lehetőségek közül választhatsz itthon? Szeretnél többet megtudni a jakuzzizásról, a grillezésről és a kiváló minőségű kerti bútorokról, amelyekkel minden kertben töltött perc a feltöltődésről és lazításról szólhat? Akkor a SpaTrend TikTok csatornáját neked is érdemes követned.

Értesülhetsz a legújabb hírekről, termékekről és trendekről, valamint inspirációt kaphatsz otthoni kültered berendezéséhez!

A SpaTrend már évtizedek óta kínál hasznos információkat azoknak, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a kertjükből vagy teraszukból. Mindegy, hogy milyen nagy vagy éppen kicsi a kültered, jó elrendezéssel és minőségi termékválasztással kialakíthatod a saját nyugalom szigeted, ahol feltöltődhetsz egy fárasztó nap után.

A legkiválóbb, egész évben használható jakuzzik, időjárásálló kerti bútorok, szélálló árnyékolók és minden igényt kielégítő grillek várják, hogy hazavidd őket.

Csatlakozz te is a TikTok közösséghez és lépj szintet a minőségi időtöltésben az otthoni wellness segítségével!