Minőségi kerti bútorok nagy választékban, egy helyen

A kültéri kikapcsolódás minőségét nagyban befolyásolják a kerti bútorok, asztalok, napozók és árnyékolók kialakítása és kényelme. De talán még a szemnek kellemes megjelenésnél és a kényelmes párnáknak is fontosabb, a bútorok anyaga. A prémium tervezés és az időjárásálló anyagok használata tartós megelégedettséget kínál, ami a zavartalan pihenés záloga! A GardenTrend ilyen magas minőségű, kényelmes, designos és egyedi bútorokat gyűjtött össze, hogy berendezhesd álmaid luxus teraszát!


A GardenTrend megszületésekor olyan gyártókat és termékeiket látogattak meg az alapítók személyesen, akik hozzájuk hasonlóan elhivatottak a kerti kikapcsolódás mellett és a prémium minőségű kert berendezést képviselik. Végül 7 látványos és egyedi designjáról, magas minőségéről és időjárásálló anyaghasználatáról ismert luxus márka került be a kínálatba. A több, mint 300 bútort tömörítő választékban étkezőszettek, ülőgarnitúrák, napozók, daybedek, bár szettek és árnyékolók is megtalálhatóak olyan kiváló márkák tolmácsolásában, mint az Umbrosa, a Jati&Kebon, a Jardinico, a Domus Ventures vagy a WOW.

Bármelyik márka, bármelyik termékére is szavazol a prémium minőség mellett vastag és kényelmes párnázatra, tartós, de könnyű vázszerkezetre és időjárás (eső és UV) álló anyagok használatára számíthatsz. Az akár egész évben kint hagyható bútorok kis és nagy teraszokon, víz mellett és fedetlen kertben is ugyanolyan jól megállják a helyüket. A minimalista és romantikus hangulatú kialakítások miatt a termékek a legtöbb kertben vagy teraszon jól mutatnak majd legyen az burkolt vagy természetes környezet.

Ha szeretnéd a termékeket személyesen is megtekinteni, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeibe, ahol a nappali hatású kerti ülőgarnitúrák és a vízlepergető párnával rendelkező napozók épp úgy kipróbálásra várnak, mint a kihúzható asztalokkal társított étkező szettek vagy az árnyékolóval felszerelt day bedek a családi lustálkodáshoz. A 38 bútorcsaládból álló széles kínálat minden igényt kielégít és egymással is meglepően jól kombinálhatóak egyes szettek, így bármit is szeretnél kihozni a külteredből itt megtalálod a megfelelő társakat hozzá.

A pihenésre helyeznéd a hangsúlyt? Akkor a több személyes napozók és day bedek mellett a hatalmas, családi ülőgarnitúrák felé tekintgess! Inkább a grillezés és a kerti partik lennének a kint töltött idő fókuszába? Akkor jöhetnek a nagy étkezők, esetleg bár szettek és zsúrkocsik. Ha pedig a wellnesst és a feltöltődést tartod szem előtt a kültér berendezéséhez, akkor az elvonulásra is alkalmas Eye Catcher és a vízlepergető huzattal rendelkező nyugágyak, wireless hangszórók és designos napernyők beszerzésén gondolkozz el.

Bármi is a célod a terasz átalakítással, a GardenTrend kiváló termékekkel, szakértő tanácsokkal és insprációval vár!