Hatalmas kerti bútor és napernyő kínálat a Wellness Expón

Pénteken indult és egészen szeptember 3-ig várja a SpaTrend Expo a wellness és a kültéri kikapcsolódás iránt érdeklődőket. Ha egy otthoni pihenő sarkot szeretnél kialakítani, ahova bármikor visszavonulhatsz egy kis feltöltődésre, akkor a kiállítás és vásár rengeteg inspirációt, ötletet és prémium terméket kínál a kivitelezéshez! Alakítsd úgy külteredet, hogy az év nagy részében örömmel használhasd!


A friss levegőn, a szabad ég alatt eltöltött idő rengeteg energiát ad, ezért ha van - akár csak egy kis - külterület is a házhoz azt érdemes berendezni úgy, hogy megfeleljen az életvitelednek! Az időjárásálló, igényesen kialakított és kényelmes bútorok tárháza vár rád a SpaTrend Expón, ahol kipróbálhatod a legújabb trendek termékeit és kedvezményes áron haza is viheted a kedvenceidet.

A prémium minőségű bútorok között találsz étkezőszetteket és ülőgarnitúrákat, napozókat egy és több személy számára, bárasztalt és bárszékeket valamint kiváló és könnyen használható árnyékolókat. A természet ihlette Umbrosa napernyőkkel és a sokoldalúan forgatható Jardinico árnyékolókkal a legforróbb nyári napokon is kellemes hűvös vár majd rád a kertben. A vízlepergető és UV álló vásznak miatt az esős ősz és a csapadékos tavasz sem jelenthet akadályt a kerted élvezetében!

Ha pedig télen is szeretnél kiszabadulni a négy fal közül, akkor a Renson pergolákat érdemes alaposabban szemügyre venned. Az azonnal telepíthető szerkezet lamellás teteje esőcsekkeket észlelve záródik és oldalfalakkal is felszerelhető, hogy egy teljes értékű szobát kapj.

A SpaTrend Expo 10 napja alatt kilátogatva különleges ajánlatok és izgalmas programok várnak három helyszínen is. Ha szeretnél egy jó hangulatú, wellness központú eseményen részt venni, ahol a kerti bútorok és árnyékolók mellett a jakuzzik és a grillek is nagy számban képviseltetik magukat, akkor látogass el Ürömre, Törökbálintra vagy Nyíregyházára, a SpaTrend bemutatótermébe. Minden helyszínen szakértő kollégák várnak, hogy segítsenek megtalálni álmaid bútorait!

A rendezvény ingyenes, de a teljesebb élmény és a személyre szóló tanácsadás miatt érdemes regisztrálni a tiszteletjegyért! Téged is vár a SpaTrend Expo egészen szeptember 3-ig!