Ő lett a spa világ úttőrője 2018-ban

Évek óta összegyűlik a spa világ apraja nagyja egy csodálatos helyszínen, hogy megünnepeljék a szépségipar fejlődését és kiosszák a World Spa Awards-okat az arra leginkább érdemeseknek. Idén újra örülhetett a !QMS Medicometics!


Három éven keresztül vihette haza a !QMS Medicosemtics a Világ legjobb spa termékcsaládjának járó kitüntetést, idén pedig a brand alapító atyját, Dr. Erich Schultét tüntették a Spa Pioneer díjjal!

A trauma sebészből lett ráncdoktor munkásságát méltató díjat a tudományos bőrápolásban elért kimagasló eredményeiért, és a spa és wellness világ új korszakának elhozásáért ítélték oda. Mikor a professzor sebészként arra kereste a választ, hogy a csontok gyógyítása mellett, hogyan tudná a bőrt is újra éppé és egészségessé tenni, még nem sejtette, hogy kutatása egy egész ágazat jövőjére lesz döntő hatással.

Ma már persze tudjuk, hogy a kozmetikai ipart forradalmasító kollagén terápiája a bőrápolás egyik legikonikusabb áttörése volt, és hatása napjainkig tart. Tudományos éleslátását, szakmai elhivatottságát és innovatív fejlesztéseit méltató díj csodálatos elismerése az itthon is egyre népszerűbb Schulte módszernek!

Címkék:

qms díj