Ötletek a pihentető terasz kialakításához a Fürdőszoba kiállításon

AZ elmúlt időszak megmutatta, hogy a kényelmes otthonhoz hozzátartozik a pihentető, jól berendezett és funkcionális külső tér is, ahova elvonulhatunk relaxálni. A kertben és a teraszon alakítsd ki saját wellness teredet, amihez hasznos és trendi ötleteket meríthetsz a Fürdőszoba kiállításon.


Az ideális és szokásaidhoz igazodó kültéri rész kialakítása ugyanolyan gondos tervezést kíván, mint egy lakásfelújítás. Hol legyenek a bútorok? Milyen stílus és funkció illik hozzád? Szeretnéd egész évben élvezni vagy csak nyáron használnád a kinti életteret? A kérdéseidre szakértő válaszokat kapsz majd a január 28-30 között megrendezett Fürdőszoba kiállításon, ahol a minőségi kerti bútoroktól,  a grilleken át egészen a jakuzzikig mindennel találkozhatsz majd.

A legújabb trendeket követő daybedek, romantikus kanapék legalább olyan hasznos részei lehetnek egy terasznak, mint az otthoni munkafelületként is tökéletes, változtatható magasságú asztal.

A pihenés és munka mellett használhatod a külteredet baráti összejövetelekhez, amihez segítségedre lesz az italhűtővel felszerelt bárpult, de elkészítheted itt a vasárnapi ebédet is kedvenc grilleden vagy mobil kemencédben!

Ha pihenésre, bulikra és a családi időtöltésre egyaránt használnád a kertedet, akkor érdemes elgondolkodnod egy jakuzzin. Ezek a masszázst, mókát és minőségi pihenést kínáló medencék jót tesznek az egészségednek és javítják az életminőséged. Luxus kényeztetés, relaxálás és egészségmegőrzés egyetlen termékben egyesül, amelyet öröm használni, akár minden nap! Az első osztályú HotSpring medencékkel is találkozhatsz majd a kiállításon, ahol a saját szemeddel győződhetsz meg elegáns megjelenéséről és sokoldalú tudásáról.

Látogass ki te is, és hozd létre a saját wellness paradicsomod a kertedben!