Inspirálódj az otthoni spa élmény kialaktásához a Fürdőszoba kiállításon

A fürdőszoba és a kültéren kialakított vizes wellness tér sarkalatos pontja az otthonnak, ahol nyugalmat találunk, felfrissülünk. Nap, nap után. Válassz hát olyan termékeket, amelyekkel még évek múltán is örömmel veszed körbe magad! Inspirálódj a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon!


Január 28-30 között rendezik meg a fürdőszobát és kültéri wellnesst központba helyező kiállítást a BOK (SYMA) csarnokban, ahol több, mint 100 gyártó terméke közül válogathatsz. Izgalmas ötleteket, lakberendezési tanácsokat meríthetsz, hogy olyan életteret alakíts ki saját otthonodban, ami egyszerre funkcionális és kényeztető.

A beltéri és kültéri vizes helyek kialakításához rengeteg új termékkel ismerkedhetsz meg, amelyekből kedvezményes áron válogathatsz.

A kiállításon a kültéri wellness és spa hangulatú terek megteremtésében élen járó SpaTrend is részt vesz. Újdonságokkal és régi kedvencekkel egyaránt találkozhatsz náluk, a minőség pedig garantált!

Ha felújítás előtt állsz vagy a megnövekedett otthon töltött idő miatt szeretnéd kialakítani/növelni a saját wellness teredet, akkor ott a helyed a Fürdőszoba kiállításon!