Hogyan választ masszázsmedencét egy profi?

A mondás szerint a cipésznek lyukas a cipője, míg a szabónak feslett a nadrágja. De vajon mi a helyzet egy kültéri wellnessre szakosodott cégtulajdonossal? Az ő kertjében milyen kerti bútor, grill vagy jakuzzi található?


A SpaTrend tulajdonosaként Vezse Roland több évtizede a kültéri wellness termékeivel kel és fekszik. Ismeri az egyre szélesedő termékek piacát és az iparág fejlődését is követi. Vajon milyen medence mellett döntött, amikor személyes használatra választott egyet?

A videóból kiderül, hogy nem is olyan nagy a különbség az eladásra és a saját részre beszerzett medencék között, hiszen mindkettő esetében kiemelten fontos a hőtartás, a változatos masszázsprogram, a megnyerő fények és hogy könnyen tisztán lehessen tartani a vizet. Ezek az alapvetések, amiket a cég által forgalmazott jakuzzik hiánytalanul tudnak. Jöhet tehát a további szűkítés!

Ahogy a videóból is látszik a minőségi alapok után jöhet a finomhangolás és az élethelyzethez leginkább illő masszázsmedence megtalálása. Vezse Rolandéknál nagy a család, sok a pancsolni vágyó gyerek, ezért a nyolc személyes Cantabria lett a befutó. A kényelem miatt érdemes ugyanis egy fővel nagyobbra méretezni a jakuzzit, mint a rendszeres, együttes használók száma.

A nagy vízfelület abban is segít, hogy a gyerekek elsajátítsák a vízbiztonságot, a felnőttek átmozgathassák a tagjaikat és az idősebb generáció tehermentesítse ízületeit a meleg vízben. A család minden tagja, sőt még a barátok is örömmel ülnek majd a jakuzziba, amit szintén érdemes figyelembe venni a végleges helyének kiválasztásakor. 

Ha szeretnél te is megtalálni álmaid masszázsmedencéjét és a telepítéshez hasznos tanácsokat kérnél egy több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező profi gárdától, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik üzletébe és bízd magad a szakértőkre!