A SpaTrend Wellness csodái - Hogyan építsünk otthonunkban wellness teret

  • írta:
  • 2018.11.28

 

Ebben az évben csodákat alkottunk. A Élményközpontunk tele van különleges és még különlegesebb wellness eszközökkel. Aki kíváncsi rá, azt nagyon szívesen fogadjuk. A SpaTrend ma már messze nem csak a masszázsmedencékről szól. Sokkal több annál. Azt képviseljük, amitől az életed szebb, élvezetesebb, eseménydúsabb, kalandosabb és kényelmesebb lesz. A wellness valódi csodáit valósítjuk meg az otthonodban.


Új perspektívával indult a 2018-as év a SpaTrend csapata részére. A wellness vállalkozás vezetése úgy döntött, hogy minél több embernek, minél több családnak szeretné biztosítani azt az élményt, amit eddig csak egy valódi wellness szálloda vendégei élvezhettek. A világ legnagyobb masszázsmedence gyártójával szövetkezve egy olyan wellness tér kialakításába kezdtek, ahol minden látogató megtapasztalhatja az otthoni wellness valódi élményét.

A masszázsmedence használat után jöhet a gözkabin. Az olasz Glass cég minimalista stílusú kabinjai nemcsak a SpaTrend élményközpontjába illik, hanem bármely otthon wellness terébe is. Elég kiválasztani a megfelelő helyszínt a lakásban, és a Glass előre gyártott, igényes megjelenésű Paso Doble minimalista gőzkabinja már be is töltheti a neki szánt teret. A hangulatos világítással ellátott wellness csoda telefonunkkal összekötött hangtechnikával szórakoztat mindket, miközben a gőzgenerátor a dolgát végezve fejleszti nekünk az méregtelenítéshez szükséges gőzt. 

A SpaTrend wellness terének legfényesebb csillaga a Sicis mozaikból készült épített gőzkabin, amely nemcsak funkcionálisan emlékezet egy luxuskategóriás wellness-szálloda wellness terére, hanem kinézetében is páratlan. A kézel készített egyedi képet ábrázoló üvegmozaik-csoda kimondottan a SpaTrend megrendelésére készült a megadott méretben. Az alábbi fotó esti fényben örökíti meg a fantasztikus megjelenésű luxuskabin, amely jelenleg az egyetlen megtekinthető és kipróbálható üvegmozaikos wellness kabin az egész országban, de megkockáztatom, hogy egész Európában.  

Címkék: