Milyen grillt válassz?

A rendhagyó tavasz után, egyelőre bizonytalan, hogy milyen nyarunk lesz, de az biztos, hogy, mint minden évben, idén is előkerülnek a grillsütők vagy az ötlet, hogy kellene venni egy tartós darabot. A minőségi grillek hosszú távú befektetések, ezért érdemes jól szét nézni a piacon a döntés előtt. Ebben segít a Grill Pláza Live!


A baráti grillezések vagy a romantikus vacsorák elkészítése nem a begyújtással kezdődik, hanem a grill kiválasztásával. Kicsit veszel vagy nagyot? Kerámiát esetleg fémet? Gázzal, fával, faszénnel vagy pellettel fűtöd majd? Ma már rengeteg típus, méret és márka áll a rendelkezésedre, így kezdőként egyáltalán nem könnyű eligazodni a rengetegben. Pedig nagyon is fontos a hozzád illő grill kiválasztása, hiszen a típus nagyban meghatározza, hogyan és miként készítheted majd el az ételeidet. Ebben a választásban és eligazodásban lesz segítségedre az ország első grillkiállítása május 21 és 23 között. Élőben követheted az eseményt a neten, ahol hasznos tippeket, praktikus tanácsokat és grill újdonságokat ismerhetsz meg.

A videóban egy kis ízelítőt kaphatsz a hatalmas grillkínálatból és az egyes termékek tulajdonságairól! Nézz bele, hogy megtudd mire jó egy pellett grill és milyen ételek elkészítését segíti a leginkább a kamado típusú grill. A három napos rendezvényen rengeteg, élőben is lekövethető ételt készítenek el profi szakácsok, akiktől ellesheted a trükköket, hogy mikor te fogod majd a grill lapátot már csak az ízekre kelljen koncentrálnod.

Ha szeretnéd élőben látni a grilleket, akkor a videók megtekintése mellet, ki is látogathatsz az ürömi telephelyre, ahol akár ki is próbálhatod a grilleket és megkóstolhatod a rajtuk készített finomságokat! A bemutatóterem újra megnyitotta kapuit és kedvezményekkel vár téged!