Török street food vezet az online hazai grillversenyben

Az idei Séf a rácson online grillverseny első fordulója izgalmas recepteket és különleges megoldásokat tartogat a faszénen sült ételek szerelmeseinek. Az amatőr szakácsok versenyét jelenleg Péczeli Róbert kokorec receptje vezeti, ami nálunk kevésbé ismert, de a törököknél népszerű street food.


Úgy látszik a hazai amatőr grillközönség is ki van éhezve az újdonságokra, hiszen egy nálunk alig ismert török étel grillváltozata vezeti jelenleg a versenyt. Ha szeretnél kipróbálni valami újat a döner és kebab világán túl is, akkor a kokorec egy izgalmas kitérő lehet, amivel az egész család jól lakik. 

Kis adagot készíteni belőle szinte lehetetlen, de ha a népszerűségét vesszük alapul, nem nagyon kell majd a maradékokat pakolgatni. 

A bárány belsőségeket tartalmazó étel körülbelül két óra alatt készül el, szerencsére nem túl bonyolult módon, így akár kezdők is kísérletezhetnek az új ízekkel. Ha tetszett a végeredmény, akkor szavazz te is a receptre.

Ha pedig úgy érzed, hogy kedvenc grillrecepted ennél is jobban teljesítene és szívesen megosztanád, akkor nevezz a versenyre leírásoddal és vidd haza te a Kamado Joe faszenes grilljét.