Szezonnyitó grill fesztivál 8 kiváló séffel

Március elején újra a grillezésé lesz a főszerep Ürömön, ahol a Szezonnyitó grillfesztivál és vásár vár minden profi és hobbi sütögetőt egy közös örömünnepre. Izgalmas programok, legendás séfek, sok-sok grill és a rajtuk készülő finom falatok biztosan lesznek, a tökéletes naphoz már csak te hiányzol! Ha szereted a grillezést, jelöld be a naptáradban a március 9-ét!


Március 9-én már reggel 10-től begyújtják majd a grilleket, ami az egész napos program kezdetét jelenti. A széles grillkínálattal rendelkező GrillPláza csapata megmutatja mit tudnak a legjobb kanadai gázgrillek (Broil King), a faszenes kamadók, amelyeket több márka is képvisel (Kamado Joe, Kamado Chef, The Bastard), az úttörőnek számító, gravitációs okos grillek (Masterbuilt), a minimalizmus királyaként megjelenő OFYR grillek és a különleges, mobil kemencék az olaszoktól (Alfa Forni).

A kiváló, magas minőségű és remek kialakítású grillekről szakértők segítségével ismerkedhetsz meg, akik minden kérdésedre válaszolnak. De a távolságtartó bemutatás mellett lehetőséged lesz közelebbről is megvizsgálni a grillek teljesítményét, hiszen az nem pusztán kiállítási darabok, rajtuk készülnek majd a finom fogások!

A grillek mögött nyolc profi séf áll majd, akik egyedi hangvételt, ízeket és stílust visznek a szabadtéri sütés világába! Kik lesznek ezek?

2023 nyári grillfesztivál

Ott lesz Czinege Tamás, aki kreatív és interaktív sütéssel hódítja meg a közönséget, majd ízeivel a gyomrokat. Nagy Róbert az "NR EL JEFE brand tulajdonosa, aki ugyanolyan jól készíti a marhahúst, mint a halas és húsmentes ételeket. Ladányi János a South Smoke BBQ szószok megalkotója, aki imád sütni, elsősorban fatüzeléses grilleken dolgozik! Billege András a Porky Executive séfeként és a Savage Chef szakácsaként nem ismer lehetetlent, legyen szó fatüzeléses, faszenes vagy gáz grillekről!

Mák Tamás a Trattoria Pomo D'Oro pizzamesterének már kisujjában van a pizzakészítés, amelyből havonta több ezer is megfordul a kezei között. Mayer Zoltán ugyancsak pizzamester, aki már 10 éve foglalkozik a nápolyi irányvonallal. Ha szeretnéd megtudni az mit jelent és miben más, most lehetőséged lesz megkérdezni attól, aki egy nápolyi pizzériában is tanulhatott! Kis Sándor a Miele főzőiskolájában csiszolta előadói tudását, hogy minél könnyebben átadhassa tapasztalatát az érdeklődőknek. Kiváló tanárként biztosan számíthatsz tőle pár ütős tanácsra és grill tippre! Nyolcadikként pedig ott áll majd a grill mellett Szilágyi Zoltán grill és BBQ séf, aki imádja az újdonságokat és keresi is a különleges megoldásokat!

Az nyolc eltérő személyiségű és tapasztalatú séf színes ételpalettával és magas technikai tudással tapasztalattal rendelkezik, amit nemcsak megcsillogtatnak, hanem szívesen át is adnak majd az eseményen!

Ha téged is érdekel a grillezés és egy jó hangulatú eseményen szeretnéd bővíteni tudásod, ismertségi köröd, finomakat ennél vagy beszereznéd a legmodernebb grilleket és grilleszközöket, akkor gyere el március 9-én a Szezonnyitó Grillfesztivál és vásár rendezvényére! A jegyek már kaphatóak!