Elképesztő siker Spanyolországban: magyar cég a nemzetközi wellness ipar csúcsán

Óriási magyar siker Dél-Spanyolországban: Az ürömi székhelyű cég lett a világ legjobb jakuzzi kereskedője. A wellness iparág egyik legjelentősebb eseményeként számon tartott 2024-es Watkins Wellness nemzetközi konferencia idén is számos szakmai újítással és inspiráló előadással várta a résztvevőket. A rendezvényen több mint 50 országból érkező Caldera Spas masszázsmedence forgalmazók képviseltették magukat, ami a wellness iparág globális jelentőségének és a termékek nemzetközi népszerűségének egyértelmű bizonyítéka.


A konferencia kiemelt témái között szerepelt a fenntarthatóság, az innovatív wellness megoldások és a vásárlói igényekre szabott termékek fejlesztésének fontossága. A szakmai programok, műhelymunkák és interaktív előadások mellett a résztvevők számára lehetőség nyílt a legújabb termékek és technológiák megismerésére is. Szalay Ádám inspirációs tréner és motivációs előadó és a TV2 Naplójának egykori televíziós riportere elkísérte a SpaTrendet a Marbella-i wellness konferenciára és a következő videóban foglalta össze a rendezvény legfontosabb mérföldköveit. 

Nagy megtiszteltetés volt a magyar csapat számára, hogy Vezse Rolandot, a SpaTrend ügyvezetőjét kérték fel egy inspiratív előadásra. Roland előadásában bemutatta a cég működési módszerét, és megosztotta a nemzetközi kereskedelmi hálózat tagjaival a SpaTrend sikerének titkait. Az előadás különösen nagy érdeklődést váltott ki a hallgatóság körében, hiszen a SpaTrend példája rávilágított arra, hogyan lehet sikeresen navigálni a wellness iparág kihívásai között, és hogyan lehet kiemelkedő ügyfél-kiszolgálást nyújtani globális szinten.

Az esemény egyik csúcspontja a díjátadó ünnepség volt, ahol a SpaTrend kiemelkedő teljesítményéért az "International Dealer of the Year" elismerést vehette át. Ez a díj különösen jelentős, mivel az Egyesült Államokon kívül egyedül a SpaTrendet ismerték el az év legjobb jakuzzi forgalmazójaként. Ez a díj nemcsak a SpaTrend magas színvonalú szolgáltatásainak és termékpalettájának elismerése, hanem az ügyfelek iránti elkötelezettségük és a wellness iparágban betöltött innovatív szerepük elismerése is.

A SpaTrend által nyújtott kiváló ügyfélkiszolgálás, a magas minőségű termékek és a piaci igényekhez való folyamatos alkalmazkodás révén sikerült elérniük ezt a kiemelkedő elismerést. Ez a díj nemcsak a SpaTrend számára jelentős elismerés, hanem erősíti Magyarország pozícióját is a globális wellness piacon.

Összességében a Watkins Wellness 2024-es nemzetközi konferenciája ismét megerősítette, hogy a wellness iparág dinamikusan fejlődik, és a folyamatos innováció, a fenntarthatóság iránti elkötelezettség, valamint a vásárlói igények magas szintű kiszolgálása kulcsfontosságú a sikerhez. A SpaTrend díjának odaítélése és Vezse Roland inspiráló előadása kiváló példái annak, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások, valamint a piacvezető üzleti stratégiák elismerést nyernek a nemzetközi piacon.

A SpaTrend éppen most kezdte meg nemzetközi hírű masszázsmedence kiállítását, a SpaTrend Expo-t, ahol bárki megtalálja álmai jakuzziját. 

Címkék: