Kerti árnyékolás mesterfokon

Fix árnyékoló helyett válassz olyat, aminek előnye a mobilitás, mégsem kell rendszeresen áthelyezni. Pontosan ezt nyújtja a Renson pergola, amit egy gombnyomással nyithatsz és zárhatsz annak megfelelően, hogy éppen milyen az időjárás vagy a kedved.


Kiváló minőségű, könnyen működtethető sokoldalú árnyékolót kínál a Renson, amely egy alapvetően nyitott, négy lábon álló pergola. A kertben önállóan is megáll, de akár a terasz vagy a ház kiegészítéseként is használhatod, hogy nagyobb életteret nyerj, amely nem függ az időjárástól. A vízhatlan pergola tető lamelláit ugyanis esőérzékelővel is felszerelték, így akkor sem kell elhagynod kényelmes kerti menedéked, ha elered az eső, netán a hó. A hó?

Igen. Az oldalsó falakkal is felszerelhető pergola fűtőberendezésekkel, világítással és hangszóró berendezéssel is bővíthető, mindezt úgy, hogy a szerkezetek a tartóoszlopba vannak építve, így nem csökken a kihasználható tér. Masszázsmedence, grill és kerti bútor fölé is ideális választás, ahogy az a videóból is látszik. Tekintsd meg a SpaTrend Expo mai bejelentkezésében, hogy milyen sokoldalú a szerkezet és milyen látványos dizájn segítheti a te kültéri kikapcsolódásodat is, ha a Renson árnyékoló családot választod.

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!