Új utak az anti-agingben, neked is ott a helyed a Lifting partin!

A szépségápolás hatalmas iparága folyamatosan keresi az új utakat, hogy egészségesebb, erősebb és fiatalosabb bőrt adhasson az embereknek. A kutatások egyik izgalmas iránya az epigenetika, ami a környezeti stresszhatások káros hatásainak kiküszöbölésével óvja és védi a bőrt és annak fiatalos megjelenését.


A QMS Medicosmetics több, mint 20 éves anti-aging tapasztalattal a háta mögött az epigenetika adta lehetőségeket is komolyan vizsgálja. Kutatásaik eredménye az Epigen termékcsalád egyre népesedő táborában öltött testet. A hab, krém és szérum mellé most egy új szemránckrém és egy anit-aging kezelés is csatlakozik. Ha téged is érdekel, hogyan lehet kiküszöbölni a káros környezeti hatások negatív következményeit és milyen módon kapcsolhatod ki a génekbe rejtett bőrproblémákra hajlamosító tényezőket, akkor neked is ott a helyed a QMS Lifting Party-n.

Október 9-én mutatkozik be az ürömi szalonban az epigenetikára épülő új kezelés, az Epigen Depuff Treatment, ami egy méregtelenítő lifting kezelés. A 90 perces kényeztető arckezelés különös figyelmet fordít a szemkörnyékre, ami az arc legérzékenyebb területe, ezért speciális odafigyelést igényel.

Ha szeretnél megismerkedni a kezeléssel, a hatóanyagokkal és személyesen megnézni az eredményességét, akkor gyere el a 10 órakor vagy 16 órakor kezdődő Lifting Party egyikére. 

Az interaktív workshopon bemutatott kezelésre a résztvevők közül bárki jelentkezhet, közülük, sorsolással választják majd ki a nyertest, aki saját bőrén tapasztalhatja meg a kezelés hatékonyságát! Gyere el és szépülj a tudomány erejével!