Már megint mit főz ki a Konyhafőnök?

Németh Ádám a 2016-os Konyhafőnök megnyerésével alapozta meg hírnevét a hazai gasztronómiában és természetesen azóta sem csak ölbe tett kézzel ül: gasztro kreatívként komplex vállalati, gazdasági és gasztronómiai tanácsadással foglalkozik és természetesen főz, süt, grillez, füstöl, pácol… Ön is megnézné magának, hogyan dolgozik egy igazi Konyhafőnök? Megteheti szeptember 12-én a SpaTrend Fire Show grill fesztiválon.


Németh Ádám rendkívül sokoldalú résztvevője a hazai gasztronómiának, így természetes, hogy a hétvégi SpaTrend Fire Show bemutatón is egy igazán izgalmas fogással várja majd az érdeklődőket. Kamado grillen készít pisztácia morzsás bárány fasírtot póréhagymás burgonya veloutéval, füstös sültpaprika olajjal és és házi kovászos kenyérrel.

Ha Ön is szívesen megkóstolná Ádám kreációját, esetleg szeretne ellesni tőle pár fortélyt vagy egyszerűen szívesen elbeszélgetne vele arról, hogy mit is csinál pontosan egy gasztro kreatív szakember, akkor mindenképpen látogasson el szombaton, szeptember 12-én a H2G grill iskola helyszínén megrendezésre kerülő SpaTrend Fire Show vásárra.

A SpaTrend Fire Show grill fesztiválon Németh Ádám mellett számos hazai grill szakértő és séf izzítja majd be a grilleket! Találkozhat Serényi Zsolttal (BP BARbq), Billege Andrással (H2G és SpaTrend séf), Dukony Márkkal (Iron Workers BBQ), Kis Sándorral (Miele Főzőiskola), Bíró Botond Boldizsárral (Béterv lakásétterem), Németh Tamással (Konyha 2.0), Mizsei Jánossal (Mák Bisztró) és Wolf Andrással (Séf Asztala, New York Kávéház, Bocus d’or Akadémia tagja).  Látogasson el erre az igazán tüzes programra és indítsa a SpaTrend Fire Show-val a grill szezont!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide.