Legyen tiéd az ingyenes arckezelés a Lifting Party-n

Új anti-aging kezeléssel bőrül a hazai QMS Medicosmetics kezelés kínálata. Az Epigen Depuff Treatment egy olyan kezelés, amely kifejezetten a stresszes és környezeti károk által meggyötört bőr erősítését, feszesítését tűzte ki célul. Győződj meg a kezelés hatékonyságáról a saját szemeddel!


Október 9-én téged is szeretettel várnak a Lifting Party-n, ahol az új kezelés debütál. Közelről követheted a lépéseket, megtudhatod a működési mechanizmust és közben az arcápolás területén várható újdonságokról is tájékozódhatsz. A kötetlen hangulatú workshop két alkalommal, egyszer délelőtt és egyszer délután kerül megtartásra, hogy a számodra kényelmesebben elérhető eseményen tudj részt venni.

Ha szeretnél megismerkedni a kezeléssel, a hatóanyagokkal és személyesen megnézni az eredményességét, akkor gyere el a 10 órakor vagy 16 órakor kezdődő Lifting Party egyikére. 

Ha pedig még most jelentkezel, akkor interaktív workshopon bemutatott kezelés erejét akár a saját bőrödön is megtapasztalhatod. A résztvevők közül ugyanis sorsolással választják majd ki azt a szerencsést, akin bemutatják a kezelést! Gyere el és szépülj te a tudomány erejével!