-
Napi grillreceptünk: Zöldbab saláta
- írta: Peitli Csilla
- 2017.02.01
Szárnyashoz ideális köretet ajánlunk a zöldbabot szerető húsimádóknak,akik már unják a krumplit. A tavasz színeit a tányérre csempésző salátát egy egyszerű, de ízeiben rafinált vinaigrette mártással kell leönteni, hogy teljessé ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Hogyan érd el az igazi szauna-hatást
- írta: Peitli Csilla
- 2017.02.01
Amikor a szauna pozitív életteni hatásairól beszélünk, azt hihetnénk, hogy ezek megszerzéséhez elég bemenni a felfűtött helyiségbe, és már meg is szereztük ezeket az áhított pozitívumokat. Ez azonban nem így ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mutatunk egy trükköt a hal szagtalanításához a grillezés előtt
- írta: Peitli Csilla
- 2017.02.01
Téged is elriaszt a halak átható szaga főzéskor vagy fogyasztáskor? Vagy a családban van valaki, aki nem szereti a hal illatát, ezért nem esztek annyit, mint amennyit a szakemberek ajánlanak? ...
Bővebben
Cimkék:
-
4 tipp a tökéletes úti neszesszer összeállításához
- írta: Peitli Csilla
- 2017.02.01
Az utazás hosszától függően nő a bepakolásra váró kozmetikumok száma, de a csomagméret és főként a reptéri szabályozásban megadott mennyiség nem ennyire rugalmas. Muszáj válogatni a kedvencek közül, hogy a ...
Bővebben
Cimkék: bőrápolás, utazás, kozmetikumok, praktikák
-
Az új grillrács betörése
- írta: Peitli Csilla
- 2017.01.31
Elégtelen kezelés mellett rozsdásodásra hajlamos az öntöttvas kiegészítő, de ha jól tartjuk, akkor egy tapadásmentes, örök érvényű darabot tudhatunk a a repertoárban. Hogyan törd be a grillrácsot, hogy már az ...
Bővebben
Cimkék:
-
Hogyan használd a falapokat kerámia grillen?
- írta: Peitli Csilla
- 2017.01.31
A kamado grillek hőtartása mellett az ennek a fatüzelésű sütőnek a legnagyobb előnye, hogy hosszú ideig is magára hagyható, anélkül, hogy aggódni kellene a bent zajló folyamatok miatt. Ha ebbe ...
Bővebben
Cimkék: