-
Napi grillreceptünk: Füstölt karibi sertésszelet
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.13
Az édes keleties fűszerezés mellett a csípősebb, markánsabb aromák is megjelennek ennél a sertésreceptnél. A hosszú pácolási idő alatt ezek a komplex ízek mind beleivódnak a húsba, amelyet a grillezés ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
3 belsős tipp füstöléshez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.13
A füstölés a grillezésen belül is egy külön tudományág, aminek kiismeréséhez sok személyes tapasztalatra van szükség. A mai profi, nagy tudású füstölők sokat segítenek a kezdetekben, de van egy-két olyan ...
Bővebben
Cimkék:
-
Hogyan grillezz levest?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.09
Bármilyen furcsán hangzik is elsőre, akár levest is készíthetsz kerti grilleden. És ezt nem most találtuk ki: ennek az ételtípusnak hosszú történelme van. Grillezett leves alatt persze nem az áramszünet ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Baconbe tekert fésűkagyló
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.09
Kezdő grillezőknek is könnyű elkészíteni ezt az előételt, hiszen minimális konyhai tudést igényel. Az egyetlen buktató a sütési idő, amelyet nem könnyű megválasztani. Ha túl sokáig sül kiszárad, ha nem ...
Bővebben
Cimkék:
-
Érzékeny bőrűek is használhatnak gyümölcssavas hámlasztást
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.09
A gyümölcssavak segítségével végzett hámlasztás hatékony módja a bőr megújításának, az elhalt hámsejtek eltávolításának és az apró bőrhibák mérséklésének. Most már az érzékeny bőrűek számára is elérhető ez a gyengéd ...
Bővebben
Cimkék:
-
Jakuzzis jóga nemcsak az idősebbeknek
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.09
A jóga növeli a hajlékonyságot és erősíti a vázizomzatot, a forró víz lazítja, bemelegíti az izmokat és a víz felhajtó ereje leveszi a terhek nag részét az ízületekről. A masszázsmedencés ...
Bővebben
Cimkék: