Szerző - Peitli Csilla

  • 15 perces az ideális gőzfürdő

    A wellness hotelek gombaszerű elterjedésével a gőzfürdős lehetőségek is egy csapásra megnövekedtek. A forró, mindent ellepő gőzben ülve nemcsak a pórusok, de az elme is megnyílik. Kikapcsolódásra és a gőz ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Milyen hússal grillezz télen?

    Távol-keleten már rég óta alkalmazzák a gyors sütéseknél a hajszálvékonyra szeletelt húsokat. A tematikusm éttermi asztalokba (Yamato étterem) beépített kisebb grilleken is percek alatt megsülnek ezek a finomságok, így hasonló ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Szauna és a gőz együtt? Jöhet!

    A forrósággal és száraz levegővel dolgozó szauna meglepően jó kiegészítője a magas páratartalmú gőzfürdőnek, így egymás után is élvezhető a kettő. Mivel azonban mindkét tevékenység nagyfokú izzadással és dehidratáltsággal jár, ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Ami a téli grillezésnél nem maradhat el

    Aki a hidegben, hóban vagy esőben szeretne grillezni, megérdemli legmélyebb csodálatunk, és hogy tudásunk legjavával segítsük vállalkozását. Egy rutinos grillezőnek még a nehezített téli körülmények sem jelenthetnek gondot, de hogy ...

    Bővebben
    Cimkék: