-
4 tipp a fokhagyma előkészítéséhez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.30
A fokhagyma az egyik leggyakoribb alapanyag a grillreceptekben. A pácba téve vagy egészben megsütve is erőteljes aromával gazdagítja az étel, ezért adunk pár tippet ahhoz, hogyan bánjon ezzel a fűszerrel. ...
Bővebben
Cimkék: grill, fokhagyma, praktikák
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Grillezett mézes-mázos ponty
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.29
Külenleges ízesítőkkel készül ez a ponty recept, melyben az édeskés ízek dominálnak. A legnagyobb kihívást a hal előkészítése jelenti, minden más kezdő szakácsoknak is bevállalható. ...
Bővebben
Cimkék:
-
A bajnokok is jakuzzival gyógyulnak
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.29
A masszázsmedencék befúvói nyújtotta programok az aktív, versenyszerűen sportolók életét is jelentősen megkönnyíthetik. A fájdalomcsillapításban nagy eredményeket elérő masszázsprogramokról Trecy Sherrington, a kétszeres világbajnok sportló mesélt. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Fetával töltött grillezett csirkecomb
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.28
Pármai sonkát, vörös pestót és bazsalikomos fetát is tartalmaz az alábbi recept, ezért ha nem szereted a komplex, izgalmas, olaszos ízeket, akkor ne is olvass tovább. Ha itt maradtál, akkor ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Grillezett lazac gyümölcsös mártással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.27
A lazac nagyon hálás alapanyag, melyhez többféle ízkombináció is kifejezetten illik. Ezek egyike az édes, savanykás és enyhén csípős ízvilág, amely hagyja érvényesülni a lazac természetes ízét is. gyors és ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ezért jó a passzív izzadás
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.26
A szauna az edzéshez nagyon hasonló méregtelenítő izzadást generál, csak jóval kevesebb mozgás hatására. Az ízületeket kímélő átmelegedés a szaunában a nyirokrendszert stimulálja, mely több pozitívummal is bír. ...
Bővebben
Cimkék: