-
Készülj mély hidratálással a nyárra
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
Hozd formába a bőrödet a nyári meleg, a napsütés és a sós víz dacára is. Na hagyd, hogy bőröd elveszítse nedvességtartalmát és kiszáradjon, valamint sérülékennyé váljon az időjárás miatt. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Meglepetés burger meccsnézős estékre
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
A magyar csapat menetelését ugyan megakadályozták a belgák, de az Eb-nek még nincs vége. További izgalmas meccsek várják a foci szerelmeseit, melyhez egy különleges hamburgert ajánlunk fogyasztásra. Ez a fogás ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Frissítő izű ananászos pác húsokhoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.27
Ha szeretnél kipróbálni egy frissítő ízű nyári pácot, ami szakít a fűszerekben gazdag változatokkal, akkor jó helyre jöttél. Ez az ananászos pác a gyümölcs és a gyömbér együttes harmóniájától lesz ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ciprusi felüdülés a Thalassa SPA-ban
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.24
Európa egyik legkiválóbb rekreációs SPA-ja található Cipruson, az Anassa Hotelben. A lenyűgöző természeti környezet mellé díjnyertes belsőépítészeti remek társul, amely megadja a Thalassa SPA utánozhatatlan báját. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Milyen húsok válassz a füstölőbe?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.24
Marha, sertés vagy csirke? Mi kerüljön a füstölőbe és mire kell figyelni az előkészítésnél? Ezekre a kérdésekre adunk pár hasznos választ. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Bélszín salátaöntettel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.24
A sütés előtt már egy nappal be kell pácolni a húst, de ha ez megvan, már semmi sem tántoríthat el egy kiadós bélszín vacsorától. Húsimádóknak kötelező! ...
Bővebben
Cimkék: