Szépségnagykövetet választott az Anti-aging világbajnoka

  • írta:
  • 2018.12.03

Megválasztotta magyarországi  szépségnagykövetét a háromszor is a világ legjobb spa kozmetikumává kikiáltott !QMS Medicosmetics. A !QMSHungary Szakmai Szépségnagykövete az egész 2019-es évre, egy olyan kozmetikus lett, akinek tudásvágya, aktivitása, a kozmetikai szakma iránti alázatos elkötelezettsége és magával ragadó személyisége méltóképpen képviseli majd a német márka értékeit. A megtisztelő címre az Anti-aging márka Drávai-Babják Juditot választotta.  


Egy csodálatos virágcsokorral és egy presztízs-értékű oklevéllel köszöntötte a !QMSMedicosmetics hazai brand menedzsere a 2019-es év szépségnagykövetét. Vezse Judit, a német anti-aging márka hazai képviselője nagy örömmel nyújtotta át a díjat Drávai-Babják Juditnak, a szakmája elismerését méltán kivívó az örömtől sugárzó kozmetikusnak. 

A !QMS márka képviselője azt mondja, hogy Drávai-Babják Judit már régóta kivívta magának a Dr. Erich Schulte nevével fémjelzett bőrfiatalító márka csapatának figyelmét. A 2018-as Anti-Aging konferencia szervezőjeként ugyanis sokszor találkozott a kozmetikus postjaival a világ kedvenc közösségi oldalain, és mindig nagy szeretettel figyelte azt az őszinte rajongást, amellyet Judit a kozmetikai szakma és a vendégek iránt mutatott. Bár a mezőny nagyon erős volt, az idén egyértelmű volt a választás.

Címkék: