Nedvességpótló arckezelés a nyári hőséghez igazítva

A nyári meleg bőrroncsoló és bőröregítő hatása talán már mindenki számára ismert. A nagy melegben az érzékeny arcbőr kiszárad, az UV sugárzás roncsolja a sejteket és a fokozott izzadás is irritál. Ha nem szeretnéd elveszíteni bőröd egészséges ragyogását a legnagyobb kánikulában sem, próbáld ki a Pre-Vacation Hydra Plus 50 perces kényeztető, tápláló arckezelést! 


Ha az egész nyarat az irodába vagy a lakásba zárva akarod tölteni, akkor nem ez a legjobb arckezelés a számodra, de ha szeretnéd élvezni a nyár szabadságát, az újra elérhető utazást és a friss levegőn végzett tevékenységeket, akkor a Pre-Vacation Hydra Plus arckezelést biztosan megköszöni majd a bőröd! A nedvességpótló, mély hidratáló, regeneráló arckezelés visszaadja a bőrnek a nagy melegben elvesztett vizet, olyan tápláló hatóanyagok társaságában, amelyek védik és erősítik a bőrt. Az antioxidánsokban gazdag készítmények segítenek csökkenteni az UV sugarak bőrrombolását, de az igazi nagyágyú a 98%-os oxigén, amivel új életre kel a bőr.

A hűsítő fuvallatként érkező oxigén remek vivőanyag, ami képes a bőr mélyére juttatni a hatóanyagokat, de ennél is fontosabb, hogy vitalizálja a bőrsejteket. A magas oxigénkoncetráció segíti a bőrsejtek anyagcseréjét, az arcbőr erősebbé, pirospozsgásabbá és élettel telibbé válik.

A lassú, relaxáló kezelés minden mozdulata egy finom és kényeztető masszázzsal ér fel, így a bőrtápláló anyagok mellett, már a stresszcsökkentő hatás miatt is biztosan kisimulnak a ráncaid. Az anti-aging termékekkel végzett arckezelés 50 percnyi mennyei relaxációt kínál, amely végén üdén, kipihenten és ragyogó bőrrel léphetsz ki az ajtón.