Otthoni hámlasztás a fiatalos megjelenéséért

Egy bizonyos kor felett a bőrápolás fontos helyet kell, hogy elfoglaljon a napi rutinban. Csakhogy hiába a legjobb rutin és a szuper krémek, ha a bőr már nem frissül olyan mértékben, mint fiatalabb korunkban. Ezért hámlasztással fel kell frissíteni, hogy az élő, aktív sejtek beszívhassák az értékes hatóanyagokat! Ezt otthon is elvégezheted biztonsággal!


Sok kozmetika kínál hámlasztást, de ha otthon is használható hatékony és biztonságos készítményekből csemegéznél, akkor már nincs olyan nagy választék. Szerencsére nem is kell! Bőven elég egy, ami elvégzi a munkát és bőröd frissebb, feszesebb és simább lesz a használata után. Pontosan ilyen a QMS Medicsometics peeling családja, amelyek között biztosan megtalálod a bőrödnek megfelelőt.

Lehet a bőröd érzékeny, aknéra hajlamos, olajos vagy normál érzékenységű, a QMS termékek között ott lesz a neked való hámlasztó.

Például a napi használatra is alkalmas Gentle Exfoliant, amiből háromféle is létezik. Ezt a hámlasztót az év minden napján, akár nyáron is használhatod, nem érzékenyít, viszont felüdíti a bőrödet. Gyorsítja a természetes sejtmegújulást, hogy mindig friss, hibátlan bőr képződjön a sérült, elhalt hámsejtek helyett. Az AHA-savakat (6%) tartalmazó készítmény fokozza a bőr nedvességtartalmát, feszességét és nagy előnye, hogy 5 perc után semlegessé válik, így az sem okoz gondot, ha több ideig fent van. Sőt, emiatt lemosni sem szükséges!

Ha egy kicsit erősebb, de otthon is biztonsággal használható hámlasztót keresel, akkor az Active Exfoliant 11% és a Sensitive 7%-os terméket válaszd. Ezt az ecsettel könnyedén felvihető sav komplexet a savak (glikolsav, almasav, borkősav, citromsav) mellett olyan értékes hatóanyagok teszik különlegessé, mint a gyulladáscsökkentésért felelős kamilla vagy fehér fűzfakéreg kivonat, a sejtek regenerálódását segítő allantoin és a bőrerősítő ribizlimag olaj, ami véd az irritációtól is.

Ezek a készítmények tehát nem csak hámlasztanak és frissítenek, hanem egy időben értékes hatóanyagokkal táplálják a bőrt, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd!

A ragyogó és hosszan tartó hatásért használd a QMS termékcsalád többi tagját is, rendszerben!