3 hasznos kiegészítő a jakuzzihoz

A rendszeres jakuzzi használat kiegyensúlyozottabbá és egészségesebbé tesz. Lehet ezt még fokozni? Igen! Ezzel a három kiegészítővel még örömtelibbé válik majd a pezsgőfürdőzés!


Lépcsők

A masszázsmedencékből való ki- és beszállást könnyítik meg a  csúszásgátló felülettel ellátott jakuzzi lépcsők. A szabadon álló, tehát nem földbe süllyesztett daraboknál ez a gyerekek és az idősek mozgását is nagyban megkönnyíti és biztonságosabbá teszi. Egy fárasztó nap után sokkal kényelmesebben és elegánsabban tudsz majd közlekedni!

Tetőmozgatók

A jakuzzira pontosan illeszkedő thermotető elengedhetetlen kiegészítő, amit az eladók is egyre inkább felismernek, ezért minőségi szolgáltatást nyújtó cégek enélkül már nem is árulnak masszázsmedencét. Csakhogy a szorosan illeszkedő tető állandó mozgatása a vákuum hatás miatt fizikailag is megterhelő lehet, ezért kínálják az elektromos tetőmozgatókat, amelyek egyetlen gombnyomásra nyitják és zárják a tetőket. Télen-nyáron nagy hasznát veszed majd, hogy használaton kívül mindig könnyedén lezárhasd a medencét óvva a víz tisztaságát, mennyiségét.

AquaFinesse

Aki már egyszer is kipróbálta, nehezen mond le az AquaFinesse kényelméről. Ez a adalékszer tisztább vizet, kevesebb munkát és garantáltan kevesebb klór felhasználását teszi lehetővé, amit a bőr is meghálál. Heti egyszer kell a vízhez adagolni a környezetbarát adalékot és már le is tudtad a vízkezelés fáradtságos nyűgét. Ennél egyszerűbb vízkarbantartás talán nincs is!