3 tévhit a masszázsmedencékről

A masszázsmedencék a luxus kikapcsolódás szinonimái, és bár egyre több helyen találkozhatunk velük, még mindig sok téves elképzelés fűződik hozzájuk. Nézzük mik a leggyakoribb tévedések ezzel a forró vizes hidroterápiás eszközzel kapcsolatban.


Tévhit: Rengeteg munkát igényel a víztisztaság megőrzése.

Régebben még talán igaz is volt ez a feltevés, de ma már abszolút nem állja meg a helyét. A mai modern, professzionális masszázsmedencék tisztítása heti 1-2 percet vesz csak igénybe, mindezt állandó használat mellett. A titok nyitja az AquaFinesse vízkezelő család.

Tévhit: Ezt a kényelmi luxus terméket a költségei miatt csak a gazdagok engedhetik meg maguknak!

Ha alaposan megvizsgáljuk a masszázsmedencék piacát, azt látjuk, hogy rengeteg különböző típus létezik, melyek méretben és tulajdonságokban is eltérőek. Vannak kisebb, olcsóbb kategóriába tartozó medencék, amelyek egybe öntött testtel és csökkentett számú jettel üzemelnek. Kialakításuk nem idő- és energiaforrás igényes, minőségükre mégsem lehet panasz.  

Tévhit: Hatalmas energiaszámlára készülhet az állandó medence fűtés miatt.

A masszázsmedencék folyamatos fejlesztése egyrészt a külalakot és a minél kényelmesebb megoldásokat érintik, másrészt viszont a költségcsökkentést. A modern technológiával ellátott medencéknél, ahogy javul a hőszigetelés, úgy csökkennek jelentősen a működtetési költségek. Az energiatakarékos megoldásoknál kiemelt szerepe van a környezetvédelmi elgondolásoknak és hatékony tisztító rendszereknek is. Ezek együttes erővel képesek alacsonyan tartani a masszázsmedence használat állandó költségeit.