42 év tudása egyetlen jakuzziba sűrítve

A jó dolgok kis méretben érkeznek. Igaz ez a HotSpring jakuzzi család Jetsetterére is, ami ugyan csak háromszemélyes, de minden benne van, amit a nagyobb társai tudnak.


Ha kimagasló minőségű masszázsmedencét keresel, de a család mérete vagy a jakuzzinak kinézett hely mérete nem indokolja a nagyobb wellness eszközt, akkor a Jetsetterrel kompromisszumok nélkül élvezheted a meleg vizes hidromasszázst. A két ülőhellyel és egy fekvőhellyel rendelkező jakuzziban első pillantásra talán kevésnek tűnik a jetek száma (22 db), de azok pont úgy vannak elhelyezve, hogy a megfelelő akkupunktúrás pontokat simulálva a legnagyobb hatást érjék el. 

A gyártó cég 42 éves gyártási és működési tapasztalatát sűrítette masszázsmedencéibe, hogy azok mérettől függetlenül mindig a maximumot hozzák.

Ha szeretnél többet megtudni erről a kivételes hőszigetelésű, no bypass szűréssel rendelkező és valódi masszázsélményt kínáló jakuzziról, nézd meg a videót, vagy látogass el személyesen a SpaTrend telephelyére. Itt saját szemeddel láthatod azt az erőt és hatékonyságot, amit a Jetsetter képvisel, és még a belső, több színű LED világítás hangulatos fényeiben is gyönyörködhetsz.