Őszi falevelek kiszedése a medencéből egyszerűen

Ha minőségi medencét, jakuzzit választottál a kültérre, akkor a nyár elmúltával sem kell téliesítened és "elcsomagolnod". Kiélvezheted a vizes kalandokat és a gőzölgő vízzel teli masszázsmedencék kényeztetését a hideg beálltával is. Az őszi fürdőzésnek is van azonban árnyoldala: a vízbe hulló levelek!


Ősszel a természet felölti színes ruháját és gyönyörű színpompába borítja a tájat. Sárgák, zöldek és pirosak különféle árnyalata borítja a fákat, ahogy a levelek lassan búcsút mondanak addigi otthonuknak. A fáról lehulló levelek azonban nagy eséllyel a medencédben is landolnak, ha nem zárod le akkurátusan minden fürdőzés után.

Ha ezt betartod, még mindig találkozhatsz kóbor levelekkel, amelyek fürdés közben lepnek meg majd. Mit tehetsz, hogy tisztán tarts a vizet tőlük és a szél kavarta por se keringjen végtelenül a szűrőkben? Vedd elő a porszívót!

A Spa Vac egy olyan medence porszívó, amely áram nélkül is tökéletesen működik. Pont ezért alkalmas különösen a kültéri medencék és jakuzzik rendbe tételére, hiszen nem kell hosszú zsinórokkal magad mögött hurcolnod, miközben takarítasz. A Spa Vac a vákuumot hívja segítségül, ezért soha nem merül le, mindig használható és még a legkisebbek is kísérletezhetnek vele, használata ugyanis nagyon egyszerű és teljesen biztonságos.

Azokat a leveleket és apró szennyeződéseket távolíthatod el vele, amelyek már leszálltak a medence aljára és nem tudod egy hálóval könnyen kiszedni. A medence aljáról hálóval felszedni nem könnyű a leveleket, a port meg egyenesen lehetetlen, ekkor jön a porszívó, ami ezekkel is megbirkózik.

Vesd be a Spa Vac porszívót ősszel és a télire készülő természet csak öröm, nem bosszankondás forrása lesz!