5 személyes parti jakuzzi italhűtővel

Az otthoni kikapcsolódást egészen új szintre képes emelni egy masszázsmedence. A FreeFlow jakuzzik megbízhatóak, strapabíróak és luxus pihenést nyújtanak az év minden napján!


A FreeFlow medencék a méltán népszerű amerikai gyártó, a Watkins termékei. A legmodernebb technológiával felszerelt jakuzzik professzionális hidromasszázst, sérülésálló burkolatot és kiváló hőszigetelést kínálnak, amitől nemcsak a használatuk, de az üzemeltetésük és a karbantartásuk is örömmel tölt majd el.

A FreeFlow Excursion Premier a medence család 5 személyes darabja, aminek nagy előnye, hogy nemcsak ülő-, de egy fekvőhelyet is tartalmaz a még kényelmesebb ellazulásért. A fürdő élményt a 25, különféle masszázst kínáló befúvó, az állítható erősségű vízesés és a LED-es színterápia teszi még inkább felejthetetlenné!

Az 5 férőhely mindegyike más-más jetkiosztással rendelkezik, így a medence bármely pontján is tartózkodsz éppen, eltérő élményre számíthatsz. Az állítható erősségű vízsugarak mellett ez is segít abban, hogy személyre és problémára szabott hidromasszázsban legyen részed. Akár stresszoldásra, akár izomlazításra vagy a fáradtság eltüntetésére használnád a medencéd, a megfelelő hely kiválasztásával a lehető legjobb eredményre számíthatsz.

A FreeFlow masszázsmedencék különlegessége erre a modellre is jellemző. Ez nem más, mint az egybeöntött gránitőrleményből készült héj, ami rendkívül ellenálló. Karc, sérülés és horpadásmentes erős anyaga kiváló parti medencévé teszi az Excursion Premiert. Ebben a beépített hűtőrekesz is segít. A zárható részt elég jéggel és a kedvenc italaiddal feltölteni, hogy vízből ki se kelljen szállni egy hűsítő italért.

A könnyen tisztán tartható és kedvező áron üzemeltethető medence remek választás első medencének, nyaralókba vagy kiadásra szánt ingatlanokba, mert profi élményt kínál, de nem kényes!

Ha szeretnél többet megtudni a modellről vagy a FreeFlow családról, látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és próbáld ki te magad mit kínál az amerikaik egyik kedvenc jakuzzija!