Vízálló hangszóró a külteredre

A zene hatalmas energiákat képes adni, amit mozgósíthatsz sportoláshoz, munkához vagy a pihenéshez is. Ha szeretnél a kertben pihenni, de fül- é fejhallgatók helyett nagyobb hangszóróban gondolkodsz, csak még nem találtál vízálló megoldást a zenehallgatásra, akkor az Escape kültéri hangszóróira vess egy pillantást!


Az Escape hangszórói elegáns megjelenéssel, visszafogott színvilággal, zsinór nélkül és meggyőző technológiával rendelkezik, amitől öröm a használata és dísze lesz minden terasznak vagy kertnek. Mivel a borítása és szövete vízálló, ezért fedetlen teraszokra, víz mellé vagy a kertbe is ugyanolyan nyugalommal teheted, mint a nappali sarkába. Kül- és beltéren egyaránt használhatóak a kiváló hangzást biztosító hangszórók, így kiváló minőségben élvezheted kedvenc számaidat.

Az Escape® lenyűgöző hangzásvilágát és meggyőző basszusát az öt kiváló minőségű hangszórójának köszönheti, amelyek alumínium porvédővel, optimalizált mély polipropilén (PP) kúppal, lineáris lapos pókkal és szellőztetett hangtekerccsel vannak felszerelve. A 20 cm-es mélynyomó egyedi tervezésű, kompozit üvegszál-erősítésű kosárral rendelkezik a túlméretezett mágnes megtámasztására. A lineáris szövés és a szellőztetett hangtekercs biztosítja a legalacsonyabb frekvenciák mély és erőteljes reprodukálását. Két nagy teljesítményű 24-BIT DSP processzor vezérli a digitális jelfeldolgozást és a különböző equalizer algoritmusokat. A beépített audiofil erősítő 100 Watt RMS kimeneti teljesítménnyel és 20 Hz-20 kHz-es frekvenciaválasztással teljes mértékben az 5 hangszóróra van hangolva.

A hangszóróként első osztályú kiegészítő design tárgyként is figyelemre méltó tagja lesz a modern otthonoknak. Formatervezett megjelenését nem zavarja meg a zsinór, nem kell bedugni a konnektorba, ezért az áramforrástól messzebb is rábízhatod a zenelejátszást. Nagy teljesítményű újratölthető akkumulátora 16 órányi vezeték nélküli működést tesz lehetővé háttér hangerő mellett és 8 órát normál hangerő mellett.

A 73 cm magas hangfal impozáns mérete nagy hangterjedelemmel társul, ezért könnyen lesz a kerti partik lelke ez a mutatós darab. Jelenleg három színben is elérhető (fekete, fehér, világosbarna) és a SpaTrend bemutatótermeiben ki is próbálhatod őket.  Turbózd fel a kerti pihenést kedvenc zenéiddel és egy elegáns, kültéri hangszóróval, amire minden időjárási körülmény között számíthatsz!