7 személyes jakuzzi, amiben együtt lazíthat szeretteivel

A családi összejövetelek központja lesz a 7 személyes Reunion, a Caldera Spas kiváló masszázsmedencéje! Tágas belső terével, kényelmes üléseivel és változatos masszázsprogramjaival üdítő perceket és stresszmentes pillanatokat garantál!


A Reunion jakuzzi a Caldera Spas Paradise sorozatának családi darabja, amely 7 kényelmes ülőhellyel és 38 befúvóval rendelkezik. Az ülőhelyek és a jetek elosztása is kedvez a nagy társaságok együtt fürdőzésének. Miközben jó társaságban élvezed a hidromasszázst, a pozitív hatásokat is sokkal erősebben fogod érezni. Csak arra ügyelj, hogy ne ragadjon el a hangulat, és ne maradj túl sokáig a forró vízben!

Bármilyen magával ragadó is a víz alatti hangulatvilágítás és a megvilágított szökőkút, időnként tarts szünetet a fürdésben, hogy elkerüld a túlhevülést.

A Reunion hőfoka ugyan egy panel segítségével könnyen állítható, de a hideg időben kifejezetten jól esik majd a forró víz. Az izmok és az ízületek különösen hálásak lesznek a meleg víz gyógyító erejéért, ami egy fárasztó nap után igazi áldás!

A Reunion masszázsmedence teljes testmasszázst, kiváló hőszigetelése révén alacsony fenntartási költségeket, tiszta vizet és luxus spa élményt kínál! Akár egyedül, akár szeretteiddel együtt élvezed a meleg vizes hidromasszázs pozitívumait, tested és lelked is megköszöni majd neked.

Búcsút mondhatsz a fájdalmas izmoknak, enyhed adhatsz a terhelt ízületeknek, feloldhatod a stressztől görcsös és merev testrészeidet, ráadásul lefekvés előtt 20 perces jakuzzizás bizonyítottan javítja az alvás minőségét is!

A Caldera Spas medencék napi használatával rengeteget tehetsz a lelki és testi egészségedért! A Reunionban ráadásul az egész család együtt élvezheti az otthoni wellness örömeit!