7 személyes parti jakuzzi elnyűhetetlen anyagból

Egy minőségi masszázsmedence rengeteget tud hozzáadni az életminőséghez, a kikapcsolódáshoz és a közös használat a szociális kapcsolatoknak is jót tesz. Csakhogy minél többen ülnek a medencében, annál nagyobb a kockázata, hogy valami tönkremegy, megsérül és a drága szerkezetet javítani vagy cserélni kell. A FreeFlow jakuzzikkal nem kell ilyentől tartanod!


A FreeFlow egy egészen különleges helyet foglal el a minőségi masszázsmedencék piacán. Teljesítménye, energiafelhasználása és hidromasszázsa is megegyezik a legkiválóbb jakuzikkal, ára azonban alul, míg tartóssága felülmúlja azokét. Mi a titka a márkának?

A FreeFlow Spas a Watkins cég gyermeke, akárcsak a HotSpring és a Caldera Spas. Belsejük, elektronikájuk, hőszigetelésük és a masszázsok ereje és sokoldalúsága megegyezik egymással, de a külső kialakítás és a jetek típusa eltérést mutat. A legszembetűnőbb és legnagyobb eltérést jelentő különbség a a medencehéj és burkolat kialakítása. A FreeFlow medencéknél ez egy különleges forgó módszerrel egybeöntött héj, ami így egyetlen darabból áll. Ez jelentősen csökkenti a sérülékenységét és növeli a jakuzzi tartósságát. A medencetesthez felhasznált anyag ráadásul egy gránitos őrlemény, ami rendkívül szilárd, tartós és ellenálló. Az anyag annyira strapabíró, hogy nem horpad, karcolódik és reped meg, ezért ezeket a jakuzzikat gyakran választják kiadó ingatlanokba, szállodákba és parti kedvelő emberek házába. A nagy igénybevétellel is megbirkózó medencék többféle méretben és formában elérhetőek. A legnagyobb a 7 személyes Monterey, ami egy italhűtő rekesszel érkezik, és egy kis előkészület után már kezdődhet is a parti!

A Monterey hét ülőhellyel és 22 befúvóval rendelkezik, ami így tökéletes baráti beszélgetésekre, bulikra, családi pihenésre és hidromasszázs terápiára is. A jetek nem egyenlően vannak elosztva a hét hely között, a négy sarokban található ülőhely tartalmazza a döntő többséget, de ezek sem teljesen egyformák. Attól függően tehát, hogy hova ülsz, más-más élményre számíthatsz a medencében. Aminek mérete egyébként elég nagy, de köszönhetően az egyszerű burkolatnak, a jakuzzi súlya szárazon nem éri el a 180 kg. Ennek köszönhetően nem olyan nehéz mozgatni és áthelyezni a kert átalakítása vagy költözés esetén.

A medencéhez olyan kényelmi kiegészítők is tartoznak, mint a lépcső, a thermo tető és a belső, víz alatti LED világítás. És persze ott van a Monterey oldalába épített tárolórekesz, amibe kényelmesen elfér a jég és a hűteni való italok, hogy a parti medence névhez méltó fogadtatásban részesítse a felüdülésre váró vendégeket.

Ha szeretnél egy profi, de megfizethető, nagyméretű, de sokoldalú masszázsmedencét, ami kibírja a gyerekek rohamát, a kamaszok bulijait és a felnőttek partijait, akkor a FreeFlow Monterey ígéretes jelölt. Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és győződj meg a jakuzzi előnyös tulajdonságairól a saját szemeddel!