Napágyak és napernyők a medence partra

Egy saját medence kellemes kikapcsolódások, hűsítő csobbanások és feledhetetlen nyári élmények helyszíne! Minőségi napernyővel és napágyakkal kiegészítve pedig egy luxus nyaralás helyszínével vetekszik majd otthonod, ahova bármikor "elutazhatsz".


Az árnyékolók igazi mentőangyalok a forró napokon, amikor a szél se lebben és kíméletlenül tűz a nap. Egy hűvös szeglet a kertben lehetővé teszi, hogy ne a lakás négy fala között várd a kánikula lemúltát, hanem korlátok nélkül élvezd saját kerted örömeit. A jó árnyékoló tehát megfelelő árnyékot ad. Mindig! Ehhez fontos, hogy a vászon jó minőségű legyen és ne engedje át a fényt. Jól kihasználható árnyékot adjon, mint az oldalkaros vagy falra szerelhető változatok, amelyek árnyékos területét nem szabdalja fel a tartóoszlop. És az sem baj, ha állítható a dőlésszöge és magassága, hogy minden napálláshoz könnyen igazítható legyen!

Ha te is ezt keresed egy árnyékolóban, akkor a különleges levél formájú vászonnal rendelkező Umbrosa Icarus és a falra szerelhető Umbrosa Paraflex is jó választás lesz! A prémium minőségű napernyők UV álló vászna nem fakul az erős napfénytől sem, könnyű a kezelésük és hűsítő árnyékot adnak a legmelegebb napokon is!

Az árnyékolók mellett egy minőségi pihenést kínáló kertből nem hiányozhat a napozóágy sem. A medencéből kiszállva itt meg tudsz pihenni, száradni és olvasásra, relaxálásra is tökéletes. Az állítható háttámlájú klasszikus vonalvezetésű napozóknál a vízhatlan borítás, a gyors száradás és kényelem is kiemelten fontos. Szerencsére a napozóágyak piaca is egyre nagyobb kínálattal várja a vásárlókat, így akár kétszemélyes változatot is választhatsz, mint a Bellano, amihez még egy lehajtható árnyékoló is tartozik, ha éppen elbújnál kicsit a nap elől.

Ha pedig hosszabb időt szeretnél a kertben tölteni, akkor a daybedek kínálnak olyan fokú kényelmet, mint a beltéri bútorok. A Fortuna kétszemélyes napozója puha és gyorsan száradó párnákkal és egy kötél támlával nyújt kényelmet és jó szellőzést a nyári pihenéshez. A nagy méretű, romantikus hangulatú ágyon szuperül lehet összebújni a pároddal vagy a gyerekekkel a langymeleg délutánokon!

Hozd ki a medence melletti területből is legtöbbet, és szerezd be már most kedvenc prémium kategóriás bútoraidat, hogy luxus körülmények között élvezhesd a nyár hátralévő részét! Akár minden nap!