A jakuzzi, amit könnyedén költöztethetsz

A Softub masszázsmedence a könnyen telepíthető és ugyanilyen könnyen mozgatható jakuzzik közé tartozik, amely teljes értékű masszázsélményt garantál. Kültérre tervezett, időjárásálló, energiatakarékos, csendes és költséghatékony, hogy megalkuvás nélkül élvezhesd a hidromasszázst!


A puha falú masszázsmedence az első ránézésre a felfújható jakuzzikra hasonlít, de szerkezete -valamennyire ugyan összenyomható- mégis tömör és nem kell attól tartanod, hogy a külső burkolat sérülése esetén használhatatlanná válik. Anyaga különleges, alapvetően thermo tetőkhöz használt szövet, ami kivételesen jól tartja a meleget, ezért rendkívül energiatakarékos és költséghatékony az üzemeltetése. Ez annyira igaz, hogy melegítő motor sem kell bele, a masszázsmotor maradékhőjét felhasználva képes hosszú távon biztosítani a meleg vizes hidromasszázshoz szükséges kellemes hőmérsékletet. 

Barátságos formájával és gyerekbarát kialakításával a hamar a család kedvence lesz ez az egyedülálló masszázsmedence, amit kezdetektől fogva kültérre, négy évszakos medencének terveztek. Télen és nyáron egyaránt élvezheted a masszázsmedencék minden előnyét, sőt mivel nem igényel hosszadalmas telepítést és könnyen szállítható, akár a nyaralódba is magaddal viheted. Ráadásul költözésnél sem kell extra logisztikát és teherszállítót bevonnod, egy autó tetején, magad is elviheted!

Mivel anyaga némileg rugalmas, könnyen átviheted a kapun, ajtókon és kerek formája azt is lehetővé teszi, hogy gurítsd, tehát még emelned sem kell igazán. A kerten vagy a teraszon belüli áthelyezése gyerekjáték, de messzebbre vagy autóra feltenni sem hatalmas kihívás, hiszen víz nélküli összsúlya sem éri el a 100 kg-ot. A motor ráadásul leszerelhető és külön mozgatható, így egyszerre még ennyit sem kell megemelned, a nagyobb méretű medencék esetében sem. 

Az egészen kis, helytakarékos változattól (1-2 személyes) a családi méretig (5-6 személyes) nagy választékból szemezgethetsz. Eltérő színekkel és izgalmas kiegészítőkkel szabhatod személyre a megjelenését, hogy tökéletes illeszkedjen a kertedhez és otthonodhoz!

Tudj meg többet a Softub medencéről a május 15-ig tartó Spatrend Expón, ahol a kültéri kikapcsolódás és jakuzzik állnak a főszerepben!