Napozó vagy daybed kerüljön a teraszra?

Hogy maximálisan kiélvezhesd a külteredet, olyan kényelmes bútorokra van szükséged, amelyek nem csak jól néznek ki, de ellenállnak az időjárás rohamainak és tényleg hosszú időn át pihenhetsz rajtuk. Ezekből hoztunk egy csokorra valót!


Reno szófa

A Jati&Kebon cég kétszemélyes szófája a tökéletes kültérre tervezett ülőhely, amin ketten kényelmesen elférnek. Stabil szerkezete, az esőt és napsütést egyaránt álló huzata valamint a talajtól elemelt kialakítása mind a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja. Reggeli kávézásokhoz, esti beszélgetésekhez és délutáni sziesztához ugyanolyan tökéletes! Elegáns vonalai és visszafogott, semleges színvilága miatt minden teraszon és kertben jól mutat majd.

Roxy napozóágy

A SpaLounge cég darabjai garantálják a luxus kikapcsolódást. Ebben a Roxy napozóágy sem kivétel, Puhasága és különleges kialakítása is a maximális kényelmet szolgálja. A három színben is kapható konstrukció a terasz éke lesz és a kedvenc helyed, ahova kicsit elvonulva átadhatod magad a pihenésnek. Vízhatlan szövete miatt nemcsak erkélyre vagy a teraszra ajánlott, medence mellett is maradéktalanul megállja majd a helyét. És nem kell attól tartanod, hogy a víz miatt gyorsabban romlik majd a szivacsok, szövetek vagy a váz állapota.

Bari daybed

Mesébe illő megjelenésével hódít a Jati&Kebon bútordarabja, ami izgalmas keveréke az ágynak és a szófának. Puha párnáin jól esik elnyújtózni, míg a baldachinos felső rész véd a naptól! Ahogy a lágy szellő meglebbenti a függönyöket, könnyű lesz az Ezeregyéjszaka meséibe képzelned magad, hogy kicsit elszakadj a napi hajtásról és a pihenésre koncentrálj! A stabil alumínium és acél vázon Sunbrella szövet feszül, aminek nem árt az eső, a szél vagy az UV sugárzás. Két személy számára is abszolút kényelmes, így romantikus ejtőzéshez is ajánlott!

Ha tartós, divatos és kültéri viszonyoknak tökéletesen megfelelő bútort keresel, ami a kültéri kényelmedet szolgálja, akkor a SpaLounge és a Jati&Kebon bútorokban nem fogsz csalódni! Mindkét márka termékeit megtekintheted a SpaTrend bemutatótermeiben, ahol most május 15-ig a SpaTrend Expo keretein belül rengeteg izgalmas programon vehetsz részt, sőt még páratlan kedvezmények is várnak!