Napálló szövet a személyre szabható árnyékolón

Stílusos és részleteiben aprólékosan kidolgozott luxus napernyőt vihetsz haza a belga Jardinico cégtől a Caracter árnyékoló képében. Hatalmas árnyék, oldalkaros kivitelezés és napra sem fakuló szövet, ami évekig elkísér majd a kültéri pihenéseiden.


A Caracter egy 3x4 méteres hatalmas árnyékoló, amely alatt kényelmesen megpihenhetsz a legnagyobb kánikulában is. Sőt, méretéből adódóan akár az étkezőt, az ülőgarnitúrát vagy a nyári home office-t is alá költöztetheted. Stabil alumínium vázán egy Sunbrella szövet feszül, ami ellenáll esőnek, koszolódásnak, szélnek és az UV sugárzás sem fakítja ki.

A vászon és a váz színét is a kerted, teraszod karakterisztikájához igazíthatod, innen az árnyékoló neve is: Caracter

Az árnyékoló az erős, viharos széllel is dacolva végzi a munkáját, Stabilitását az acél talpnak köszönheti, amire a mozgathatóság miatt négy kereket is felszereltek. Így különösebb erőfeszítés nélkül tudod mozgatni a nehéz talpat és az egész ernyőt, amely súlya egyébként a 300 kilót is eléri. Ha pedig rögzítenéd az árnyékolót, akkor a kerekeken található rögzítőt kell csak bepattintanod. 

A talp kerekei, akár az ernyő 360 fokban forgatható, a vászon fel-le mozgatható és dönthető is, hogy a nap minden pillanatában élvezhesd az árnyékos teraszodat.

Erős szerkezete, időjárásálló vászna és elegáns megjelenése miatt különleges és hasznos darabja lesz a külterednek a Jardinico Caracter!