A jakuzzi kapcsolatjavító hatásai

A jakuzzi kapcsolatjavító hatásairól, vásárlási tippekről és édes pizza készítéséről is izgalmas információkat kaphatsz a SpaTrend Wellness és életmód magazin adásából! Már a neten is elérhető!


A SpaTrend wellness és életmód magazinja hétről hétre izgalmas, a jakuzzik, a kerti bútorok, a grillezés és bőrápolás területéről érkező témákkal jelentkezik. Jön a nyár és a jó idő, így éppen időszerű az aktuális adás témája, ami bemutatja milyen pozitív hatással van a jakuzzi a párkapcsolatok, miért javítja a kamasz gyerekekkel való kommunikációt és miként lehet szuper program a barátokkal közösen eltöltött estére.

A jakuzzik élettani és társas kapcsolatokra gyakorolt hatásai mellett, kiderül milyen egy jó masszázsmedence szigetelés és mit jelent ez a pénztárcára nézve.

A finom ízeket és különleges recepteket kedvelők is örülhetnek, mert a grilles szekcióban az olaszok kedvenc mobil kemencéje, az Alfa Forni kerül középpontba. A rendkívül magas hőfokra is képes egyszerű használatú kemencében ezúttal pizza készül, de a hagyományostól kicsit eltérő módon.

A klasszikus római pizza alap ugyanis ezúttal édes tölteléket kap, ami legalább annyira rendhagyó, mint finom.

Végül pedig a napernyőkről és a külterek megfelelő berendezéséhez és az árnyékoló elhelyezéséhez is kapsz egy kis segítséget. Hogy a végeredmény garantáltan igényeidhez és a kerted használatához igazodjon!

Tudj meg többet az ideális wellness és a kültéri kikapcsolódás érdekes, izgalmas és stresszoldó világáról a SpaTrend wellness és életmód magazin segítségével!

Kattints a videóra a teljes adás megtekintéséhez!