Parti jakuzzi az egész családnak

A professzionális masszázsmedencék széles kínálatában megtalálni azt, amelyiket évekig örömmel használja a család, nem könnyű! A technikai kérdéseken túl ott van az a nagyon fontos szempont, hogy a jakuzzi életének évtizedei alatt hogyan változik majd a család összetétele és a használat dinamikája. A Rhythm egy igazi családi szórakoztató központ, ami kicsikkel, nagyokkal, barátokkal is használhatsz, mindig lesz elég hely!


A Rhythm az egyik legnépszerűbb amerikai jakuzzimárka, a Hot Spring modellje. A Hot Spot sorozatba tartozó 7 személyes jakuzziban nincs fekvőhely kialakítva, így tökéletes helyszíne a baráti beszélgetéseknek, a családi pancsolásoknak és a romantikus összebújásoknak. Hatalmas belső tere sokkal többet kínál, mint masszírozás. A gyerekek megtanulhatják benne a vízbiztonságot és a víz szeretetét. Együtt játszhatnak a barátaikkal. A nap végén pedig a szülők, akár a nagyszülőkkel vagy barátokkal együtt élvezhetik a meleg víz nyugtató erejét és a hatékony hidromasszázst. 

A kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával készülő jakuzzi összesen 40 befúvó található, minden helyen egy kicsit más összetételű és típusú elosztásban, ezért attól függően, hogy éppen hova ülsz, más masszázsélményben lesz részed. Szeretnél sportolás után lazítani? A gép előtt töltött órák után felfrissülni? Vagy egy rossz éjszaka után eltüntetni a merevséget a testedből? Válaszd ki a megfelelő helyet, és már 10 perc után is érzed majd az állítható erősségű masszázs erejét. A teljes testmasszázshoz minden ülésben eltölthetsz egy kis időt, hogy minden porcikád felfrissülhessen!

A medencében találsz 5 db irányított hidromasszázs befúvót, 3 db körkörös hidromasszázs befúvót, 3 db XL irányított hidromasszázs befúvót (nagy terület lefedéssel), 2 db XL körkörös hidromasszázs befúvót és 30 db Precision™ befúvót. A külön is indítható és állítható jeteket két motor kezeli, hogy még akkor is legyen elég ereje a vízsugárnak, amikor egyszerre megy minden!

A négy évszakos medence kiváló hőszigetelése révén egész évben rendkívül jól (és költséghatékonyan) tartja melegen a vizet, aminek tisztaságáról a maradéktalan szűrés gondoskodik. Hatalmas szűrőfelületének hála nem lesz sok gondod a tisztítással, így több időt és energiát fordíthatsz a családi medence maximális élvezetére! 

Hogy az élmény még extravagánsabb legyen és valódi luxus nyaralásnak érezd az jakuzzi használatát, olyan kiegészítők is bekerültek a Rhythm medencébe, mint a vízesés és a több színű LED világítás. A medence térben található 10 spot lámpa fénye tetszőlegesen változtatható, így bátran játszhatsz a színekkel és hangulatokkal is!

Ha egy olyan sokoldalú, profi jakuzzit keresel, amit az egész család közösen használhat, akkor a 7 személyes Rhythm lesz a megoldás!